Meryem Dizisi Oktay Kim? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler-Sevgilisi


Güncelleme: 26 Temmuz 2017 : 09:44
1

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç, Açelya Topaloğlu, Cemal Toktaş, Serenay Aktaş ve Uğur Demirpehlivan’ın yer aldığı Meryem dizisi bu yaza damga vuracak gibi.

Dizide Oktay karakteri en dikkat çeken oyunculardan. Meryem dizisinde Oktay karakterini canlandıran oyuncu kimdir?

Oktay karakterini canlandıra oyuncumuz Cemal Toktaş’tır. İstanbul’da doğan Cemal Toktaş 1993 doğumludur. Devlet Konservatuarı mezunu olan Cemal evlidir. Nergis Öztürk ile evli olan Cemal Toktaş bir çok dizi ve sinema da rol almıştır.

Güneşi gördüm dizsi ile mükemmel bir performans sergilemiş ve tüm Türkiye’nin ilgisini çekmiştir. Geleceği parlak bir genç yetenek olarak kayıtlara geçmiştir.

Sosyal Medyada kendisi için yapılmış bir yorum; “çok yetenekli genç bir oyuncu. performansını ikinci kez, tuna kiremitçi’nin sinema filmi ‘adını sen koy’da izledim. ve plastik olarak bu derece esneyebilmesinden ve değişebilmesinden fazlasıyla umutlandım. yanlış ata oynamaz, ilahların ayağına basmazsa kısa zamanda çok yol alacağa benzer. misal bu çapta bir yetenek, iyi bir yönetmenin eline düşse o yönetmen altın bulmuş gibi sevinir. yolu bereketli, ömrü uzun olsun.”

 

Meryem Hikayesi Dizisi Oyuncuları Konusu Özeti Fragmanı

 

Comments are closed.