Meryem Dizisi Suzan Şahika Enderson Kimdir?


Güncelleme: 27 Aralık 2017 : 10:02
0

Meryem dizisi final yaptı yapacak derken diziye sürekli yeni karakterlerin katılması bu haberlerin asılsız olduğu yönünde yorumlandı. Şimdi ise Derin’in annesi olarak diziye dahil olacak olan Suzan Şahika Enderson(Endırsın) diziye can katacak gibi. Peki bu karakteri kim canlandıracak? Daha önce konu ile ilgili bir haber yapmış ve orada Suzan kim sorusunun yanıtını aramıştık. Ve o konuda Suzan Berker‘in Derin’in annesi olarak bölümlerde adı geçmişti. Suzan Şahika Enderson ise bildiğiniz gibi Derin’in annesi Suzan’dır. İlerleyen bölümlerde diziye dahil olacaktır. Suzan’ı hangi oyuncu canlandıracak sorusunun yanıtını ve diğer tüm ayrıntıları buradaki haberimizden takip edebilirsiniz.


Meryem Dizisi Suzan Berker Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler<<<tıkla


 

Suzan Şahika Handerson, Yurdal Sargun’un kirli sırlarını öğrendiği için eşi ‘Çetin Berker’den boşanmak zorunda kalmış ve  Amerika’ya yerleşmiştir. Daha sonra en yakın arkadaşı ‘George Handerson’ ile evlenmiş ve hayatına Büyükelçi eşi olarak devam etmiştir. Suzan Şahika Handerson’ı canlandıran oyuncu İpek Tenolcay’dır.

İpek Tenolcay 12 Temmuz 1970 İstanbul doğumludur. Başarılı oyuncu yengeç burcundadır. 1996 yılından önce kariyerine mankenlik olarak devam eden İpek Tenolcay, 96’dan sonra dizilerde oynamaya başlamıştır. Şehnaz Tango dizisi oyuncunun ilk görev aldığı dizidir.Oyunculuk dışında sunuculukta yapan İpek, iyi derecede ingilizce bilmektedir. Örümcek dizisinde başrol oynamış ve kariyerinin zirvesini bu dizi ile yapmıştır.

İpek Tenolcay’ın oynadığı bazı diziler şunlardır; Yabangülü, Cam kırıkları, Ayrılık, Ankara Cinayeti, Yalan Dünya, Sev Kardeşim, 3 kadın, Kayıt Dışı, Kimsesiz zaman tasvirleri, Kumsaldaki izler, Abdülhamit Düşerken, Baykuşların saltanatı, Yeşil ışık, Örümcek, Hemşerim, Şehnaz Tango, Bana baba dedi, Gönül Hırsızı, Bana adını sor, Esir Sultan, Yamak Ahmet, Kurtlar Vadisi Pusu, Umutsuz Ev Kadınları ve son olarak da Seviyor Sevmiyor dizileridir.

Meryem Dizisi İpek Tenolcay(Suzan Şahika Enderson) Videosu