Meryem Dizisi Tuttu mu? Devam Edecek mi?


Güncelleme: 8 Ağustos 2017 : 09:43
19

İlk bölümü ile 2 Ağustos çarşamba günü ekrana gelen Meryem dizisi tuttu mu? Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı dizi devam edecek mi? Tüm bu soruların yanıtına haberimizin devamında yer verdik.

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği, yaklaşık bir yıl süren çalışmanın ardından ekrana gelen dizinin konusu oldukça hüzünlü. Meryem babasıyla yaşayan kendi halinde bir genç kızdır. Sevgilisi Oktay ise yeni atanmış bir savcıdır.

Oktay’ın bir seyahat sırasında kaza yapması bir kadının ölümüne yol açar. Meryem, sevgilisinin suçunu üstlenmek zorunda kalır. Savaş ise ölen genç kadının nişanlısıdır ve sevgilisini öldüren Meryem’den en acı intikamı almak için savaşacaktır.

Oktay ise sevgilisinin kendi suçunu üstlenmesi üzerine gerçekleri itiraf edip etmeme arasında kalacaktır.

Dizinin kadrosunda, Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan, Cemal Toktaş, Kenan Acar, Serenay Aktaş, Açelya Topaloğlu ve Bestemsu Özdemir gibi başarılı ve genç isimler yer alıyor.


Meryem Dizisi Nerede Çekiliyor? Çekimler Hangi Şehirde Yapılıyor?


Dram ağırlıklı dizinin ilk bölümü oldukça ilgi gördü. Bizim tahminimiz dizinin daha uzun süre ekranlarda kalacağı yönünde. Atv ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinin de yapımcılığını üstlenen TMC Film bu tür dram projelerinde oldukça başarılı.

Dizinin yönetmen koltuğunda ise alanında oldukça başarılı bir isim olan Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Emre Özdür ve Başar Başarır ise dizinin senaryosunu birlikte kaleme alıyor.


Meryem Dizisi Sevinç Kimdir? Yaşı-Boyu-Sevgilisi-Oynadığı Diziler


Meryem, her çarşamba saat 20.00’da Kanal D ekranlarında. Sizce Meryem dizisi izlenir mi? Diziyi seyrettiniz mi? Nasıl Buldunuz?

19 YORUMLAR

  1. bence jenerik sarkısı muhteşem benim ses tonuma cok uyyor
    ve hep bu sarkıyı soylüyorum bencede dızı perfekt

  2. Dizi çok güzel fakat, sahnelerin çekimleri daha dikkatli yapılmalı. Meryemin evi yanarken cayır cayır yandığı gösterilen merdivenler, savaş Meryemi kurtarmaya yukarı çıkarken hiçbirşey yok. Bunun gibi birkaç uyuşmayan sahne var. Bu güzel dizinin kalitesini bozmamalı böyle küçük hatalar diye düşünüyorumbaşarılar

  3. Meryem dizisinin konusu çok güzel en azından sırasıdışı.bu yönüyle dikkatimi çekti ve izlemeye başladım. Oyuncularda başarılı bence rollerine yakışmış. Fakat acemi bir yönetmen çekiyormuş gibi sahneler arasında kopukluklar var. Örneğin savaşın kavgada acıyan yarası kavgadan sonra tişörtünü deşişirken yok. B

  4. Ben Merdem dizisinin Kore versiyonunu izledim harikaydı Türk uyarlamasında tam senaryoyu uymamışlar burda Meryem pek eziyet çekmiyor sanki bir prenses gibi. Eğer gerçek senaryoyu sadık k alınsaydı hapisten 5 sene sonra çıkacaktı birde savcıdan hapisteyken çocuğu olacak 1 yaşına gelmeden savcının annesi ben bakıcağım diye alacaklar kızın haberi olmadan ana oğul evlatlık verecekler. Hapisten çıkıncaya ateşli hastalıktan öldü diyecekler. Hapiste diğer oğlan yani Savaş onu çok eziyet ettirecek koğuşta kadınlardan. Çamaşırhanede ütüyü buharından omuzu yanacak ve yanık izi oluşacak. Birde oğlanın nişanlısı babasının adamı tarafından takip ediliyordu ondan kaçayım derken kaza geçiriyor. Kızımızın babası kızı hapisteyken aklını bir hoş ediyor ve Alzheimer hastalığı oluyor. Adam yollarda başıboş gezerken savcı görüyor ve yardım etmiyor gitmesini göz yumuyor ve şehrin bir köşesinde trafik kazası geçiriyor ve ölüyor. Kız yapıyalnız kalıyor tek başına hayatla mücadele ediyor çok acılar ve duygu çöküntüleri yaşıyor. Yani bizim meryem pek birşey çektiği yok. Bence sizler bir kore versiyonunu bakın adı Secret Love . Savcıyıl oynayan kişi çok itici tavşan gibi dişleri ile gülmüyorum sinir. Kore versiyonunda çok cool ve soğuk kanlı idi. Savcılıktan istifa edip şirketin avukatı olup pisliklerden nasıl yırtacaklarıni öğretecek ve milletvekilinin kızı ile birlikte olacaklar. Artık sonunu yazmıyayı.

  5. Sevinç karakteri savaşın karakterine çok ters. Asla olmazdı. Ayrıca yaş ve görüntü olarak da savaştan büyük duruyor. Meryem hem görüntü hem karakter olarak çok örtüşmüş. Süperler.

  6. Beğenerek izliyorum,Meryem duru güzelliğiyle karekterinde çık uygun olmuş.Savcı san nefret ediyorum

  7. Bence Meryem rolünü tam anlamıyla yaşıyor ..sevinç olmazdı bana göre Meryem rolünde ..Meryem i çok yakıştırdım rolüne öyle saf ve iyi niyetli ki ,savciyi hiç sevmiyorum hele anası ..çarşamba günleri gözümü kırpmadan izliyorum harika bir dizi ..Savaş ile Meryem birbirine çok yakışıyor ..savaş Meryem gibi iyi kalplı,dürüst .. bir an evvel savcının yüzünü görse keşke Meryem .bu dizi tutar.

  8. süper bi dizi gerek senaryo gerek oyuncularıyla.. saçmasapan diziler yerine böyle güzel diziler ekrana gelmeli…

  9. Sevinç karakterini canlandıran oyuncu ile Meryem karakterini canlandıran oyuncu yer Kesinlikle değiştirmeliymiş. Hata yapılmış! Sena Hanımın izleyiciye daha sıcak gelen bir havası var…Furkan Beyle de uyumluydu.Dizi bu yüzden tam benimsenemeyebilir zira esas oğlan ve esas kızın uyumu ve halk tarafından benimsenmesi diziyi zirveye taşıyan en önemli etkendir.

  10. Neden sevinç çıkardınız bence meryemden daha fazlasıyla yakışıyordu diziye bir diziye bir karekterlen başladinizda hemen çıkarmayın çünkü halk ilk gördüğü o karektere alışıyor sevinç çıktığı için asla izlemem o filmi

Comments are closed.