Meryem Hikayesi Dizisi Oyuncuları Konusu Özeti Fragmanı


Güncelleme: 26 Temmuz 2017 : 09:48
9

Ağustos ayı içerisinde başlayacak olan Meryem dizisinin oyuncu kadrosu en az konusu merak kadar merak ediliyordu. Ve beklenen o ayrıntılar gelmeye başladı.

Yaz dizileri erken duyurulmaya başlandı bu sezon. Ramazan ayının erken gelmesi ile dizilerin final tarihleri sezon finalleri erken tarihlere çekildi. Ramazanda dizi çekmek zor olacağından erken finaller zorunlu oldu. Yeni dizilerde birer birer ortaya çıkmaya başladı. Meryem isimli dizinin oyuncu kadrosu konusu özeti ve Fragmanı ile karşınızdayız.

Meryem Dizisi Hikayesi Oyuncuları Kimler Olacak: Şimdilik bir çok oyuncunun adı geçse de kesinleşmiş oyuncular şunlar: Meryem Dizisinin Başrolünü Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan üstlenecekler.

Diğer yardımcı rolleri ise Serenay Aktaş, Türkü Turan, Açelya Topaloğlu, Cemal Toktaş gibi oyuncular üstlenecek. Karakterler netleşmeye başladı şimdiden.

Yapımcısı ise çok bildik bir firma: TMC film yapımcılığında ekrana gelecek olan Meryem Dizisi Bir aşk hikayesini anlatacak. Nisan ayında dizinin çekimleri başladı bile ancak 4 bölümü çekilen ve Ağustos ayı içerisinde ekranlara gelecek olan dizi eğer tutarsa diğer bölümlerinde çekileceği yazıldı.


Meryem Dizisi Nerede Çekiliyor? Çekimler Hangi Şehirde Yapılıyor?


Meryem Dizisinin özeti ve fragmanı şimdilik yayınlanmadı ama en kısa sürede çıkar çıkmaz sizlere detaylıca duyuracağız buradan. Meryem Dizisinde rol alan oyuncuların resimleri ise şöyle:

Meryem Dizisi Savaş Sargun-Furkan Andıç Kimdir?

1990 İstanbul doğumlu olan Furkan Andıç Liseden sonra Ukrayna’ya gitmiş ve orada dil eğitimi almıştır. Ekonomi bölümü okurken denklik sorunu nedeni ile Türkiye’ye dönüş yapmıştır. Umutsuz Ev Kadınları dizisi ile meşhur olmuş ve daha sonra sırası ile Kaçak Gelinler,  Kırgın Çiçekler ve Tatlı İntikam dizilerinde rol almıştır.

Meryem Dizisi Meryem-Ayça Ayşin Turan Kimdir?

Altınsoylar dizisinde rol arkadaşı Aras Aydın ile ilişki yaşayan Ayça Ayşin Turan, 25 yaşındadır. 1992 İstanbul doğumlu olan Ayça, 167 cm boyunda ve 47 kg ağırlığındadır. Dinle Sevgili, Karagül, Asi, Sonbahar, Hayal ve Gerçek gibi dizilerde rol almıştır.

Meryem Dizisi Oktay Şahin-Cemal Toktaş Kimdir?

Dizi ve sinema oyuncusu olan Cemal Toktaş 1993 İstanbul doğumludur. İst.Ünvst Devlet Konsvt. Mezunudur. Nergis Öztürk ile evli olan Cemal bir çok dizi ve sinema filminde rol almıştır.

Meryem Dizisi Derin-Açelya Topaloğlu Kimdir?

İnadına Aşk, Kaçak Gelinler, Eve Düşen Yıldırım ve Arka Sokaklar gibi dizilerde rol alan Açelya Topaloğlu 1986 İzmir doğumludur. Küçük yaşlarda dans eğitimi alan Açelya, Tan Sağtürk’ten eğitim almıştır.

Meryem Dizisi Burcu Aktar-Serenay Aktaş Kimdir?

Serenay Aktaş futbol kariyeri olan bir oyuncudur. Spor’un yanı sıra farklı dizilerde de rol almıştır. 2014 yılında Survivor yarışmasına katılmış ve 2015 yılında da All Star’a katılma başarısını göstermiştir. Gülümse Yeter, Muhteşem Yüzyıl, Türk Malı, Yahşi Cazibe gibi dizilerde rol almıştır.

Meryem Dizisi Beliz Bilen-Bestemsu Özdemir Kimdir?

İstanbul’da ikamet eden Bestemsu aslen Erzurumludur. Anne ve babası küçük yaşta ayrılan Bestemsu bir süre anneannesi ile kaldıktan sonra İstanbul’a annesinin yanına gitmiştir. Zaman içerisinde güzelliği ile şöhret basamaklarını tırmanan Bestemsu fotoğraflarını gönderdiği ajans tarafından keşfedilir. 174 cm boyunda olan Bestemsu 54 kg ağırlığındadır.

Meryem Dizisi Güçlü Tekiner-Kenan Acar Kimdir?

İzmir Bornova Anadolu Lisesi mezunudur. Ünvst yıllarına kadar basketbol oynamıştır. İTÜ’de işletme bölümü okumuş ve eğitimi gereği bir dönem İstanbul’da bir kısmı ise New York State Üniversitesi’nde eğitim almıştır. Türkiye’de temel oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Amerika’da da oyunculuk teknikleri ve kamera oyunculuğu üzerine eğitim almıştır.

 

Comments are closed.