Ne Seninle Ne Sensiz Programı Formatı Nasıl? Başvuru Formu ve Şartları


Güncelleme: 16 Ağustos 2017 : 00:10
1

Fox Tv’nin yeni programı Ne Seninle Ne Sensiz 2017-2018 sezonunda Fx Tv ekranlarında başlayacak. Programın formatı ise şimdiden merak edilmeye başladı. Ne Seninle Ne Sensiz programına nasıl başvurulur? Başvuru koşulları ve şartları nelerdir? Programın formatı nasıl olacak?

Kanal D’de yayınlanan ‘Kısmetse Olur’ programının sunuculuğunu yapan ve o program ile büyük üne kavuşan Seda Akgül, geçtiğimiz günlerde FOX ile anlaşma sağlamıştı.

Yapımcılığını Karga Film’in üstlendiği programda sorunlu evlilikler ve küs olan aileler barıştırılacak. Uzman konuklarıyla iddialı yapımlar arasına girmeye hazırlanan program çok yakında ekranlarda olacak.

İlişkisini düzeltmeye kararlı eşler, evliliklerini kurtarmak için bu programa geliyor! Stüdyoda içlerini dökecek, mutlu evliliğin yollarını öğrenecekler.

Seda Akgül’ün sunuculuğunda, Psikiyatr Dr. Ümit Yazman’ın uzman danışman olarak yer alacağı yayında,  Avukat Feyza Altun da yorumcu olarak bulunacak. Katılımcı çiftlerin psikolojik danışmanlığını da Aile Terapisti Eda Arduman yürütecek.

Ne Seninle Ne Sensiz, canlı yayınla 17 Temmuz Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 16.30’da FOX’ta!


Ne Seninle Ne Sensiz Yeniden Başlayacak mı?


 

Comments are closed.