Nefes Nefese Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Hangi Şehirde


Güncelleme: 28 Aralık 2017 : 17:48
4

Star TV, yeni sezonda iddialı dizilerle seyirciyi buluşturmaya hazırlanıyor. Bu dizilerden biriside TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi Kaçak olacak. Kaçak dizisinin kadrosunda kimler var? Nefes Nefese dizisi nerede çekiliyor? Dizi seti hangi şehirde olacak? Merak edilen tüm sorular sitemizde yanıt bulacak.

Zerda, Bir İstanbul Masalı, Tatar Ramazan, Aramızda Kalsın, Bodrum Masalı ve Meryem gibi birçok başarılı dizinin yapımcılığını üstlenen  TMC Film yepyeni bir dizi projesi gündeme geldi.


Nefes Nefese Dizisi Oyuncuları, Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

<<<tıkla


Özellikle Bodrum Masalı ve Meryem dizilerle başarı grafiğini sürekli yükselten TMC Film Nefes Nefese adlı yeni diziyle başarı grafiğini daha da yükselterek gündemde olmak istiyor.

Senaristliğini Selin Tunç’un yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Uğur Yücel oturacak.  2018 yılının başlarında Star TV ekranlarında seyirci ile buluşması beklenen drama tarzındaki Nefes Nefese dizisinde Uğur Yücel başrol oyuncu olarak yer alıyor. Cast çalışmaları başlayan Nefes Nefese dizisinde Ezgi Şenler, Gülçin Santırcıoğlu, Deniz Hamzaoğlu ve İran asıllı ünlü oyuncu Şebnem Hassanisoughi gibi isimlerde yer alıyor. Peki Nefes Nefese Dizisi nerede Çekiliyor,dizi seti nerde? Ayrıntılar haberimşde.

Oyuncu seçimleri devam eden dizide rol alan Uğur Yücel 25 Mayıs 1957 İstanbul doğumludur. Usta oyuncu aynı zamanda yönetmendir. Eğitimini İstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır.İlk olarak İkinci Bahar dizisiyle televizyon dünyasında çalışmaya başlayan Yücel, Alacakaranlık, Hırsız Polis, Canım Ailem ve son olarak Aramızda Kalsın gibi başarılı dizilerde rol almıştır.

Daha önce ismi Kaçak olarak belirlenmişti daha sonra Mavera olarak değiştirilen dizinin yeni ismi Nefes Nefese olarak kesinleşti. Nefes Nefese dizisinin çekimleri ise İstanbul’da başlayıp Adana’da devam edecek

2018  yılının yeni projeleri Nefes Nefese dizisi Star TV ekranlarında seyircisi ile buluşmaya hazırlanan Nefes Nefese dizisinin nerede çekileceğiyle ilgili tam nokta adres resmi bir açıklama ile duyrulduğunda  sitemizdeki haberimizde güncellenecektir. Bu konudaki gelişmeleri bizden önce öğrenirseniz yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Comments are closed.