Nefes Nefese Dizisi Oyuncuları, Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri


Güncelleme: 28 Aralık 2017 : 17:53
7

TMC Film yeni sezona bomba gibi projelerle girmeye hazırlanıyor. Bodrum Masalı ve Meryem gibi kısa sürede büyük başarı yakalayan dizilere imza atan TMC Film yine çok iddialı bir diziyi, Kaçak dizisini ekrana getirmeye hazırlanmıştı fakat son andaki ikinci bir değişiklikle dizinin yeni ismi Nefes Nefese oldu. Nefes Nefese dizisinin oyuncuları, nefes nefese dizisi oyuncu kadrosu ve tüm karakterleri haberimizde.

Selim Tunç’un kaleminden çıkan senaryo ile ekranlara gelen Nefes Nefese dizisi oyuncu arayışları ve masa başı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Merak edilen Nefes Nefese dizisinin tüm oyuncu kadrosu ile ilgili bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz.

Cast çalışmalarının da başladığı ve devam ettiği dramada gelen bilgilere göre Uğur Yücel’in bir karakteri canlandırması da planlanmış. Nefes Nefese dizisi oyuncuları tam olarak netleşmediğini de söylemek lazım. Dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili çalışmalar devam etse de belli olan birkaç oyuncu bulunuyor. 

Nefes Nefese dizisi oyuncularının başında başrol oyuncusu olan Uğur Yücel’in kızı rolüne hayat verecek oyuncunun adı Melisa Şenolsun. Bir çok dizi ve film şirketinden teklif alan güzel oyuncu Tercihini Nefes Nefese dizisi oyuncu kadrosuna girmekten yana kullandı. Melisa Şenolsun’un partneri ise Şükrü Özyıldız olarak açıklandı. Dizide Şükrü Özyıldız ve Melisa Şenolsun büyük bir aşk yaşayacağı gelen haberler arasında.


Nefes Nefese Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Hangi Şehirde


Nefes Nefese dizisinin oyuncu kadrosuna Ezgi Şenler, Gülçin Santırcıoğlu, Deniz Hamzaoğlu ve İran asıllı ünlü oyuncu Şebnem Hassanisoughi gibi isimlerde alınmış durumda. Şimdi buı oyuncuları biraz yakından tanıyalım.

Nefes Nefese Dizisi Oyuncu Kadrosu

Nefes Nefese Dizisi Uğur Yücel Kimdir? 

1957 İstanbul doğumlu tecrübeli oyuncu ve aynı zamanda yönetmen olan Uğur Yücel İstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro bölümünü mezunudur. Alacakaranlık, Hırsız Polis, Canım Ailem, Aramızda Kalsın ve son olarak İçerde gibi dizilerde rol almıştır. Benim Dünyam, Ejder Kapanı, Yaktın Beni ve Kötü Kedi Şerafettin gibi filmlerde boy göstermiştir. Geçtiğimiz sezon yayınlanan İçerde dizisinde Kudret Sönmez karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır.

Nefes Nefese Dizisi Ezgi Şenler Kimdir?

Nefes Nefese Dizisi Gülçin Santırcıoğlu Kimdir?

Nefes Nefese Dizisi Deniz Hamzaoğlu Kimdir?

Nefes Nefese Dizisi Şebnem Hassanisoughi Kimdir?

Comments are closed.