Neredesin Birader Oyuncu Kadrosunda Kimler Var. Tüm Oyuncular


Güncelleme: 18 Ekim 2017 : 10:40
3

2017-2018  yeni sezona damga vurmaya hazırlanan bomba gibi bir dizi olacağı düşünülen bir Timur Acar klasiği daha sizlerle olmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Film evi nin üstlendiği yeni dizi Nerdesin Birader kadrosunda kimler var? Timur Acar’ın başrolde olduğu Nerdesin Birader dizinde tüm oyuncu ve karakterler için haberimizi takip etmeye devam edin.

Yaz sezonunda seyirciyle buluşacak olan Nerdesin Birader’in yönetmen koktuğunda Emre Kabakuşak yer alıyor. Nerdesin Birader’de Timur Acar’a  başrolde Gonca Sarıyıldız eşlik edecek.

Yeni sezon Eylül ayı gibi ekranlara gelemeye hazırlanan dizinin kanalı ise şimdiden belli oldu. Atv ekranlarında seyirci ile birlikte olacak Nerdesin Birader’in şuan için hangi gün olacağı belli değil. Ayrıntılar netleşince haberimiz güncellenecektir.

Nerdesin Birader Tüm Oyuncular ve Karakterler

Daha önce dizinin adı Kardeşim İçin olan dizinin ismi değişerek Neredesin Birader olarak ekranlara gelecek. Neredesin Birader adlı dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş netleşmeye başladı. Başrollerinde Timur Acar ve Gonca Sarıyıldız’ın yer alacağı dizinin oyuncu kadrosu ayrıntılar netleşince dizihaerci.com adresinden ayrıntılara ulaşabilirsiniz

Nerdesin Birader Timur Acar Kimdir?

1969 Almanya da dünyaya gelen Timur Acar güler yüzlü sempatik tavırlarıyla tanınmıştır. Kertenkele dizisiyle ekranlarda yerini alan Timur Acar’ı şimdi Neredesin Birader adlı dizide başrol oyuncusu olarak izleyeceğiz.

Neredesin Birader Gonca Sarıyıldız Kimdir?

Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yetenekli oyuncu 1986 da dünyaya gelmiştir.  İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olan oyuncu 1981 de oyunculuğuyla tanınmaya başladı. 211 de Muhteşem Yüzyıl kadrosunda ekranlara gelen Gonca Sarıyıldız  daha sonra Bedel dizisi ve son olarak Seviyor Sevmiyor dizisiyle büyük kitlelerce tanınmış oldu.

Neredesin Birader Sadullah-Ruhi Sarı Kimdir?

45 yaşında olan ünlümüz, tiyatro,sinema ve dizi oyuncusudur. 1972 doğumlu olan Ruhi Sari bir çok prpjede yer almıştır. Natali Yeres ile evli olan Ruhi Sarı’nın Arte Gün Sarı isminde bir çocuğu vardır. Oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Sarı, bir çok ödüle de layık görülmüştür.

Nerdesin Birader Deniz Can Aktaş Kimdir?

Terazi burcunda olan oyuncumuz 1992 İzmir doğumludur. 183 cm boyunda olan Deniz Can 75 kg ağırlığındadır. Model olarak 2014 Best Model finalisti olmuştur. Tatlı Küçük Yalanlar dizisi ile tanınan oyuncu daha sonra Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ekranlara gelmiştir.

Nerdesin Birader Hakan Bilgin Kimdir?

Aslen Artvinli olan oyuncu 1967 yılında Samsun’da doğmuştur. Ordu Belediyesi bünyesinde oyunculuğa adım atan Hakan Bilgin, 1990 yılında profesyonel olarak sektöre adım atmıştır. Arka Sokaklar, Küçük Ağa, Çakıl Taşları gibi dizilerde rol almıştır.

Nerdesin Birader Seren Deniz Yalçın Kimdir?

Nerdesin Birader Dilan Telkök Kimdir?

Nerdesin Birader Altan Erkekli Kimdir?

 

Comments are closed.