Nur Sürer ve Tugay Mercan “Kayıt Dışı” Dizisinde!


Güncelleme: 26 Ağustos 2017 : 00:14
1

Fox Tv’nin yeni sezonda ekrana getirmeyi planladığı yeni dizisi Kayıt Dışı’nın oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Dizinin kadrosuna son olarak Nur Sürer ve Tugay Mercan Dahil oldu. 

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in yer aldığı, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği yeni sezonun en iddialı yapımları arasına girmeyi hedefleyen Kayıt dışı’nın kadrosuna, daha önce Sultan, Tatar Ramazan ve Masum dizilerinde rol alan usta oyuncu Nur Sürer ve Muhteşem Yüzyıl Kösem, Suskunlar ve Asla Vazgeçmem dizilerinde yer alan Tugay Mercan dahil oldu.

Erkan Petekkaya, dizide zengin ailelerin kayıt dışı problemlerini çözen ve dedektif gibi çalışan başarılı bir avukatı canlandıracak. Nur Sürer ise dizide Erkan Petekkaya’nın annesine hayat verecek. Bugüne kadar rol aldığı bütün diziler büyük başarı yakalayan Erkan Petekkaya’nın yeni projesi merakla bekleniyor.

Kayıtdışı dizisi Tugay Mercan Kimdir?

1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Tugay Mercan, Haliç Üniversitesi Tiyatro ve Oyunculuk bölümü mezunudur. Öncesinde pek çok tiyatro oyununda rol alsa da Show Tv ekranlarında yayınlanan Suskunlar dizisinde canlandırdığı Zeki karakteriyle tanınmıştır. Sonrasında Kayıp Şehir, Tatar Ramazan, Asla Vazgeçmem ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde rol almıştır.

Kayıtdışı dizisi Nur Sürer Kimdir?

1954 tarihinde Bursa’da dünyaya gelen tecrübeli oyuncu 40’tan fazla filmde rol almıştır. Özellikle kadın hakları ile yakından ilgilenmektedir.

Kayıtdışı dizisi ile ilgili en güncel bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz.

 

Comments are closed.