Oğul Dizisi Müeddet Kimdir? Anne Ayşegül Günay Oynadığı Diziler


Güncelleme: 22 Ağustos 2017 : 20:38
1

“Her şey olabilirsin hayatta bir anaya oğul olabilir misin” sloganıyla tanıtılan Oğul dizisinin karakterleri de yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Oğul dizisinde ana karakterlerden birisi olan Müeddet anneyi kimin canlandıracağı belli oldu. Dizide kötü karakter rolünde oynayacak olan Müeddet anne oğluna çok çektiren biri olarak ekranlara gelecek.

Peki Müeddet karakterini kim canlandırıyor. Fox Tv‘nin yeni dizisi Oğul‘da Müeddet karakterini canlandıran oyuncu Ayşegül Günay olacak. 1969 Eskişehir doğumludur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur.

Kariyeri boyunca birçok dizi, film ve projede rol alan usta oyuncu Kaybolan Yıllar isimli filmde oynadığı Niran karakteri ile tanınmıştır. Daha sonra Eşref Saati, Derman,Küçük Kadınlar, Osmanlı Cumhuriyeti gibi bir çok filmde rol almıştır. En son Asla Vazgeçmem isimli dizide rol alan oyuncu Asiye Nasıl Kurtulur isimli oyunda canlandırdığı Asiye karakteri ile iz bırakmıştır.

Fox Tv ekranlarında gösterilecek dizinin Müeddet karakteri ile ilgili bilgiler geldikçe haberimize eklenecektir. Siz Müeddet karakterini nasıl buldunuz?


Oğul Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


https://www.youtube.com/watch?v=ZVjg99MEmHA

 

Comments are closed.