Payitaht Abdülhamid Selim Paşa Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 21 Eylül 2017 : 13:54
0

Payitaht Abdülhamid dizisinde Selim Paşa karakterini canlandıran oyuncu kim? Payitaht Abdülhamid dizisi Selim Paşa rolündeki Taner Ertürkler kim?

İkinci sezonu ile TRT 1 ekranlarında yer alan Payitaht Abdülhamid dizisi, geçtiğimiz sezondaki başarısını arttırarak devam edecek gibi görünüyor. Birbirinden ünlü oyuncuları kadrosuna dahil eden dizi, yeni sezonda reytingleri kasıp kavurmaya geliyor.

Payitaht Abdülhamid Dilşat Kimdir? Oynadığı Diziler, Yaşı, Boyu?

Bülent İnal’ın Padişah II. Abdülhamid’i canlandırdığı dizide olayların tarihi akışına bağlı olarak yeni isimler kadroya dahil edildi. Bu isimlerden birisi de Selim Paşa karakteri ile Taner Ertürkler oldu.

Payitaht Abdülhamid Selim Paşa (Taner Ertürkler) Kimdir?

1971 doğumlu olan tecrübeli oyuncu, 1996 yılında yayınlanan Gurbetçiler dizisi ile ekranlara merhaba demiştir. Ardından Tatlı Kaçıklar, Baskül Ailesi, Deliyürek gibi dizilerde rol almıştır. Dizilerdeki başarısı sayesinde birçok yeni yapımdan da teklif almıştır.

Umut Yolcuları, Dadı, Hayat Bağları, Nisan Yağmuru, Yeni Hayat, Zalim, Bir İstanbul Masalı, Gurbet Kadını, Sensiz Olmuyor gibi pekçok dizide rol alan oyuncu 2012 yılında beşinci sezonu ile ekranlarda olan Unutma Beni dizisinin kadrosuna dahil olmuştur. Dizide 3 sezon boyunca Türker ve Suat rolleriyle izleyici karşısına çıkmıştır.

2017 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan İsimsizler dizisinde Ahmet karakteri ile ekranlarda olan oyuncu dizinin sezon finalinde şehit olarak diziden ayrılmıştır. İsimsizler dizisindeki performansı ile göz dolduran oyuncu Payitaht Abdülhamid dizisinden gelen teklifi kabul etmiştir.

Siz Taner Ertürkler’i Payitaht Abdülhamid dizisindeki Selim Paşa rolü ile görmekten memnun musunuz? Yoksa İsimsizler dizisindeki rolünü daha çok beğeniyor muydunuz? Görüşlerinizi bekliyoruz.

Payitaht Abdülhamid Murat Kim? Gerçek Adı ve Oynadığı Diziler