Sarı Melekler Dizisinin Konusu Ne? Sarı Melekler Jenerik Müziği


Güncelleme: 3 Ekim 2017 : 12:03
1

Sarı Melekler dizisinde ne anlatılıyor? Sarı Melekler dizisinin konusu ne oldu? Sarı Melekler jenerik müziği dinle?

Alişan ve Çağla Şikel’in başrolleri paylaştığı dizi Sarı Melekler’in konusu belli oldu. Cennet Mahallesi dizisinde oldukça beğenilen ikili, uzun zamandır dizi teklifleri alıyordu. Hatta ikilinin dizisinin benzeri olan Aşkı Roman’da da oynayacakları iddia edilmişti.

Alişan ve Çağla Şikel’in yeni dizileri, geçtiğimiz sezonlarda yayınlanan Çiçek Taksi ve Akasya Durağı’nın benzeri olacak. Dizide izleyiciyi güldürmek temel hedef olacak.

Birçok dizi türlü entrika ve macera dolu olayları konu alırken Sarı Melekler, izleyicinin günlük streslerinden uzaklaşıp mutlu bir akşam geçirmelerini sağlamaya çalışacak.

Çiçek Taksi, çok uzun süre önce yayınlanmış olmasına rağmen hala izleyicilerin aklında yer etmiş durumda. Bu nedenle daha sonra Akasya Durağı isimli bir dizi çekilmişti. Akasya Durağı’ndaki karakterler de izleyici tarafından çok beğenilmişti.

Taksicilerin günlük, neşeli ve eğlenceli hallerini konu alacak dizi hem senaryosu hem de Alişan ve Çağla Şikel’in başarılı performansları ile büyük ses getirecek gibi duruyor.

Sarı Melekler dizisinin jenerik müziği ise henüz belli olmadı. Çiçek Taksi ve Akasya Durağı dizilerinin müzikleri hala izleyicilerin hatırında kaldığı için Sarı Melekler içinde özel bir jenerik müzik hazırlanması planlanıyor.


Sarı Melekler Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Tüm Karakterler


Siz, Sarı Melekler dizisinin konusunu beğendiniz mi? Sizce Sarı Melekler dizisinin konusu size hitap ediyor mu? Alişan ve Çağla Şikel’i ekranlarda görmeyi özlemiş miydiniz?

Comments are closed.