Savaşçı Çiğdem Kim? Gerçek Adı- Yaşı- Boyu- Sevgilisi


Güncelleme: 28 Ağustos 2017 : 14:51
2

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı’da Çiğdem rolünü kim canlandırıyor? Savaşçı dizisindeki Çiğdem kimdir? Savaşçı dizisindeki Çiğdem’in hakkındaki tüm bilgileri sizler için araştırdık.

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran askeri dizilerden birisi olan Savaşçı, yeni sezonda kadrosuna önemli bir ismi daha dahil etti. Savaşçı dizisinin kadrosuna Çiğdem Teğmen rolüyle Gaye Evin de katıldı.

Savaşçı İkinci Sezonda Katılan Oyuncular Kimler? Savaşçı 2017-2018 Oyuncu Kadrosu

Gaye Evin, Beni Affet dizisinin en önemli karakterlerinden biri olarak karşımıza çıkmıştı. Star Tv ekranlarının günlük dizisi olan ve çok sevilen Beni Affet’in başrolünde yer alan Gaye Evin hakkındaki tüm bilgiler haberimizde.

Gaye Evin, Beni Affet dizisinde başrolü paylaştığı Deniz Evin ile evlenmiştir. Evlenmeden önce Gaye Turgut olarak tanıdığımız oyuncu soyadını Evin şeklinde değiştirmiştir.

 

1987 doğumlu olan oyuncunun boyu 1.78’dir. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Aynı zamanda Sinema Televizyon bölümünde çift anadal yaparak başarılı bir öğrencilik dönemi geçirmiştir.

Gaye Turgut Evin, Beni Affet ve Yamak Ahmet dizileri ile ekranlarda olmuştur. 2013 yılında Beni Affet dizisinde başrolü paylaştığı Deniz Evin ile evlenmiştir.

 

Star Tv’nin günlük dizisi ile çok sevilen oyuncu yeni sezonda dizide olmayacağını çok önceden duyurmuştu. Bu sezonda Gaye Evin’in ekranlarda olmayacağını duyan seyirciler çok üzülmüştü. Ancak ünlü oyuncu yeni sezonda da farklı bir dizi ile ekranlarda olacak.

Savaşçı dizisinde geçtiğimiz sezonda bazı aksilikler yaşanmıştı. Dizinin başrol oyuncusu Berk Oktay ile yönetme ekibi arasında bir tartışma çıkmış ve Berk Oktay’ın diziden ayrılabileceği iddia edilmişti. Ancak diziden ayrılan başroldeki oyuncu değil yapım ekibi oldu.

Savaşçı dizisi yeni sezonda eski oyuncu kadrosuna yeni oyuncusu Çiğdem Teğmen’i yani Gaye Evin’i de dahil ederek ekranlarda olacak.

Sizce diziye Çiğdem Teğmen rolü yakışmış mı? Çiğdem Teğmeni dizide izlemeyi seviyor musunuz? Görüş ve düşüncelerinizi iletebilirsiniz.

Savaşçı Dizisinin İkinci Sezonu Nerede Çekiliyor? Savaşçı İkinci Sezon Dizi Seti Nerede?

Comments are closed.