Bu Sayılmaz Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var? Tam Liste


Güncelleme: 7 Ağustos 2017 : 11:30
7

Fox Tv‘nin yeni sezon sit-com dizisi iddialı bir şekilde gelmeye hazırlanıyor. Bu Sayılmaz ismi ile duyurulan dizinin Oyuncu kadrosundaki isimlerden dizinin kaliteli olacağı yorumları şimdiden yapılmaya başlandı.

Yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Murat Kaman’ın yapacağı dizi Fox Tv ekranlarında olacak. Senaryosunu ise Zeynep Karakaşoğlu, Elif Bilgin ve Kamuran Süner’in kaleme aldığı dizinin başrollerinde Binnur Kaya, Settar Tanrıöğen ve Mustafa Üstündağ yer alacak.

Oyuncu kadrosunu giderek zenginleştiren dizide Burak Satıbol, Hakkı Ergök, Derya Şensoy, Sadi Celil Cengiz, Bülent Çolak gibi başarılı isimler bulunuyor.

Aile tadında bir komedi keyfini izleyiciye tattıracak olan dizi Bu Sayılmaz Eylül ayında izleyici ile buluşacak. Dizi hakkında ayrıntılar geldikçe haberimiz güncellenecektir. İşte dizinin oyuncu kadrosu ve tüm karakterleri.

Bu Sayılmaz Binnur Kaya (Küçük Semiha) Kimdir?

1972 Ankara doğumludur. 1995 yılında Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünü bitirdi. İstanbul’a yerleşti ve çeşitli özel ve devlet tiyatrolarında çalıştı. Avrupa Yakası dizisi ile tanınırlığını arttırdı. Daha sonra Vavien isimli film ile bir çok ödül aldı.

Bu Sayılmaz Settar Tanrıöven (Cengiz) Kimdir?

Hacettepe Arkeoloji bölümü mezunudur. 1962 Denizli’de dünyaya gelmiştir. Üç Kurşunluk Opera, Yedi Kocalı Hürmüz ve Bir Kış Öyküsü isimli oyunlarda rol almıştır. Yaklaşık 40’a yakın sinema filminde oynamıştır. Zengin bir kariyer hayatına sahip olan usta sanatçı pek çok ödül almıştır.

Bu Sayılmaz Mustafa Üstündağ (Armağan Sayılmaz) Kimdir?

Kurtlar Vadisi dizisi ile çıkış yakalayan oyuncu 1977 yılında Mersin’de doğmuştur. Bir çok özel ve devlet tiyatrolarında görev almıştır. Asıl çıkışı Kurtlar Vadisi dizisinde Muro karakteri ile yapmıştır. “Lanet olsun içimdeki insan sevgisine” sözü ile bir hayli ilgi gördü.

Bu Sayılmaz Derya Şensoy (Cansın Sayılmaz) Kimdir?

Derya Baykal ve Ferhan Şensoy’un kızlarıdır. 1990 İstanbul doğumludur. Tam adı Neriman Derya Şensoy’dur. Amerikan Lisesi’nden mezun olduktan sonra Amerika’ya illüstrasyon ve tasarım eğitimi almak için gitmiştir. Daha sonra İngiltere’de bir takım çalışmalar yapmıştır. 2013 yılında Doksanlar dizisi ile ekran karşısına geçti.

Bu Sayılma Dizisi Burak Satıbol (Belediye Başkanı Azimet) Kimdir?

Tiyatroya genç yaşta başlayan Burak Satıbol 1979 bursa doğumludur. 14 yaşında drama eğitimi almaya başladı ve çeşitli seminerlere katıldı. 16 yaşında Bursa Devlet Tiyatrosundaki kurslara katıldı ve bu alanda kendisini geliştirme adına pekçok bilgi edindi. 2004 yılında star’da ekranlara gelen 24 Saat dizisi ile ekranlara merhaba dedi.

Bu Sayılma Dizisi Hakkı Ergök (Cenap Bey) Kimdir?

1960 Kastamonu doğumlu olan Hakkı Ergök’ün eğitim macerası şu şekilde gerçekleşti. Ankara Yenimahalle Mustafa Kemal Lisesi, Çankaya Lisesi, AİTİA Bankacılık ve Sigortacılık Yüksek Okulu, Ankara Devlet Konservaturı . En son Yüksek Sosyete dizisinde Metin karakteri ile ekran karşısına gelmişti.

Bu Sayılma Dizisi Sadi Celil Cengiz (Çırağan) Kimdir?

Samsun, Çarşambalı olan oyuncu Sadi Celil Cengiz çerkez kökenlidir. 1983 yılında doğmuştur.  İşler Güçler dizisi ile ilk başrolünü oynamış ve o dizide çok sevilmiştir.  Pek çok kısa film, sinema ve dizi filmde rol almıştır. Oneo sakız reklamıyla da ilgi çekmeyi başardı.

Bu Sayılma Dizisi Nergis Öztürk (Melek Sayılmaz)Kimdir?

 

İstanbul’da doğdu. 1977 yılının 20 Eylülünde dünyaya geldi. 1998 yılında Hoşçakal Yarın isimli filmle sanat hayatına başladı. Gönül Yarası ve Joenjoy gibi filmlerde çeşitli roller alarak oyunculuk konusunda yetenekli olduğunu gösterdi. Geniş Aile dizisindeki Ulvi karakteri ile tüm ülkede tanınan bir sima haline geldi.

Bu Sayılma Dizisi Dilşah Demir (Biricik Sayılmaz) Kim?

 

Bu Sayılmaz Dizisi Tüm Oyuncular ve Karakter İsimleri

7 YORUMLAR

Comments are closed.