Bu Sayılmaz Dizisi Tuttu Mu Erken Final Mi Yapacak?


Güncelleme: 10 Ağustos 2017 : 10:20
2

9 Ağustos çarşamba ilk bölümü ile ekrana gelen Bu Sayılmaz dizisi tuttu mu? Devam edecek mi? Fox Tv’nin büyük umutlarla ekrana gelen yeni dizisi erken final mi yapacak? Tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık.

Tanıtım filmi haftalar öncesinde yayınlanan ve herkes tarafından merakla beklenen dizi beklentileri karşıladı mı?

Binnur Kaya, Mustafa Üstündağ, Derya Şensoy ve Nergis Öztürk, gibi isimlerin yer aldığı dizi daha yayına girmeden büyük ses getirdi. Fakat dizi daha ilk dakikalardan itibaren izleyiciyi hayal kırıklığına uğrattı. Eğlenceli oyuncu kadrosu sınıfı geçse de senaryo sınıfta kaldı.

Dizinin devam edip etmeyeceği  ile ilgili şimdiden kesin bir bilgi veremeyiz. Fakat birkaç bölüm sonra dizinin akıbeti belli olacaktır.

Farklı formatıyla ekrana yeni bir soluk getiren Bu Sayılmaz ilk kez 9 Ağustos Çarşamba günü yayınlandı. İlk yayınlandığı gün TOTAL’de 1,92 reyting oranı ile kendisine 10. sırada yer bulan dizi bu anlamda kötü bir başlangıç yaptı.

Günlerdir konuşulan ve oyuncu kadrosu ile büyük yankı uyandıran dizi yeni bir komedi türüyle ekrana geldi. Seyircide Bir Demet Tiyatro izlenimi bırakan Bu Sayılmaz, yayınlanır yayınlanmaz Tweet yağmuruna tutuldu. Takipçiler dizinin kadrosuna övgüler yağdırsa da senaryo olumsuz eleştirilerin odağı oldu.

Dizinin bir diğer dezavantajı ise geçtiğimiz haftalarda yayın hayatına başlayan ve büyük ilgi gören Meryem dizisiyle aynı gün ve saatte yayınlanıyor olması.  Bu Sayılmaz, önümüzdeki haftalarda aynı izlenme oranıyla haftayı kapatırsa erken final kararıyla yada gün değişikliği kararı ile karşı karşıya kalabilir.

Sizce Bu Sayılmaz dizisi tuttu mu? İzlendi mi? Devam etmeli mi? Düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


Bu Sayılmaz Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede Kuruluyor?


 

2 YORUMLAR

Comments are closed.