Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın Yeni Programı “Susma” Formatı Nasıl?


Güncelleme: 1 Eylül 2017 : 22:47
8

Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın yeni programı belli oldu. Uzun zamandır evlendirme programlarının yayından kaldırılacağına dair söylentiler sonunda yanıt buldu. Rtük ve yayıncı kanalların ortaklaşa kararı ile evlendirme programları yayından kaldırıldı.

Zuhal Topal, Esra Erol, Seda Sayan gibi ekranlarda evlendirme programları sunan isimler ise yeni programlar ile tekrar seyirci ile buluşmaya hazırlanıyorlar. Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın yeni programının ayrıntıları yavaş yavaş gelmeye başladı.

Rtük ve yayıncı kanalların görüşmeleri sonrası Evleneceksen Gel’in yayından kaldırıldı, ve sonra Seda ve Uğur ikilisinin yapacakları yeni programın adı ARTIK SUSMA olarak netleştirildi. Artık Susma programının formatı nasıl olacak? Ne tür bir konsept ile ekranlara gelecek?

Artık Sorma formatı, işlenmiş suçların ortaya çıkarılması üzerinde ilerleyecek. Her suç bir diğer suçun tetikleyicisidir diyen Seda ve Uğur çifti, herkes konuşacak, suç ve suçlu kalmayacak diyerek yola çıkıyorlar. Bir nevi sosyal sorumluluk projesi olarak ortaya çıkan Artık Susma Programı hafta içi her gün ekranlara gelecek. Hafta içi her gün saat 15:30’da Show Tv ekranlarında olacak.

Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunumu ile ekranlara gelecek olan Susma programı hakkında bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Bizi takipte kalın.

Seda Sayan Uğur Arslan Artık Susma Fragmanı

8 YORUMLAR

  1. Sizzz bu halka kurbann olunn hale soygaziii…bu yastan sonra siz bizim starimiz olamazsiniz…bu talihsiz aciklamyla bizim gözumuzden degil gönlumuzden dustunuzzz((((

  2. Sevgili hale soygazi..sizleri bu halk biryerlere getirdi..inanin sizi cok seviyordum…ama caresiz yoksul halk diyerek yaptiginiz aciklama hic hos olmadi..o halktan biri olarak sizi göge cikarmisken…kalbimizden düstünüz üzgünümmm((((( anneside olmayabilirsiniz…bakin halk olarak dna bekliyoruz…ama halkım bennn lütfennnn….bu aciklama sízeeee hícccc ama híccccc yakísmadí…..hale soygazí bitti bízimm gözümüzdeeeeeee!!!!!!!

  3. ähirinسلام چرا ازدواج برنامه را ترک کردین این چه برنامهی است خسته شدیم از دست شما

    سلام چرا برنامه ازدواج را بر داشتینما دلتنگی ه ی میکننیم

Comments are closed.