Bu Şehrin Çocukları Dizisinde Çalan Şarkılar


Güncelleme: 26 Aralık 2017 : 01:58
1

2018 yılında ekrana gelmesi planlanan Atv’nin yeni dizisi Bu Şehrin Çocukları, etkileyici senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra müzikleri ve şarkılarıyla da büyük beğeni toplayacak. Gençlik dizisi olarak ekrana gelmeye hazırlanan Bu Şehrin Çocukları, romantik-dram türünde olacak. Bu Şehrin Çocukları dizisinde çalan şarkılar ve jenerik müzikleri haberimizin devamında.


Bu Şehrin Çocukları Oyuncuları Tüm Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri


Atv’nin yeni dizisi Bu Şehrin Çocukları, daha önce ekranlarda görmediğimiz genç isimleri izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Dizi, yayında olan diğer projelerden farklı bir senaryoya sahip olduğu için büyük ilgi görmesi bekleniyor. Üniversitede konservatuvar eğitimi alan genç öğrencilerin etkileyici hikayesi yeni sezonda Atv ekranlarında olacak.

 

Konservatuvar bölümünde eğitim alan öğrencilerin aşk, dram, ayrılık ve hüzün dolu karmaşık hayatları anlatılacağı için bol bol müzik ve şarkıya doyacağımız bir dizi olması bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve senaryosu yanında müzikleri ve çalan şarkılarıyla da izleyenlerin ilgisini çekmeyi başaracak. Hem tanınmış şarkıcıların hemde amatör pek çok grubun birbirinden güzel şarkıları Bu Şehrin Çocukları dizisinde yer alacak.

Atv, 2018 sezonu için birbirinden iddialı projeleri ekrana getirirken, yenileri içinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu Şehrin Çocukları içinde titiz ve özenli bir çalışma yürüten Atv, senaryosundan oyuncu kadrosuna, prodüksiyonundan dizi müziklerine kadar her aşama ile yakından ilgileniyor.

Bu Şehrin Çocukları dizisinde çalan şarkılar yayınlanır yayınlanmaz sitemizde yer alacaktır. 

Comments are closed.