Sen Anlat Karadeniz Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 12:48
5

Sen Anlat Karadeniz dizisinin çekimleri nerede yapılıyor? Sen Anlat Karadeniz dizisinin çekimleri Karadeniz’in neresinde yapılıyor? Çekimler hangi il ve ilçede devam ediyor?

Karadeniz insanının eğlenceli yapısını ve duygusallığını aynı projede birleştirecek olan Sen Anlat Karadeniz dizisi, yeni sezonda izleyicilerin içini ısıtmaya geliyor.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Daha önce Karadeniz dizileri çok çekilmiş olsa da bir süredir yöreye ait dizi çekilmiyordu. Seven Ne Yapmaz dizisinin bir Karadeniz dizisi olacağı konuşulsa da dizi daha çok aşk ve intikam konularını anlatıyor.

Yapımcılar Sevdaluk dizisi gibi çekimlerin Karadeniz’de yapılacağı ve yöre insanlarının yaşantılarına yer verilecek bir dizi izleyicileri ile buluşturmaya hazırlanıyor. Yayınlandığı dönemde büyük ilgi çeken Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar’ın başrolü paylaştığı Sevdaluk dizisi, Sen Anlat Karadeniz için de bir örnek teşkil ediyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin çekimlerinin Karadeniz’in eşsiz güzellikteki yaylalarında yapılması bekleniyor. Ancak kış aylarında yoğun kar yağışından dolayı yaylalara ulaşım zor olacağın dizi çekimleri Karadeniz illerinin merkezine alınabilir.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin çekimleri, Karadeniz Bölgesinin özelliklerini tam anlamıyla yansıtan Trabzon ve Rize illerinde yapılabilir. Henüz konu hakkındaki bilgiler netleşmediği için kesin bir il ve ilçe ismi vermek doğru olmayacaktır.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin çekim yeri hakkındaki bilgilerimiz netleştiğinde haberimizi güncelleyeceğiz. Siz de dizi ile ilgili görüş ve önerilerinizi yorum ekle kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. 

5 YORUMLAR

Comments are closed.