Serhan Onat Meryem Dizisinde Hangi Rolde? Karakter Analizi


Güncelleme: 16 Eylül 2017 : 20:34
1

Kanal D’nin sevilen ve oldukça fazla ilgi gören dizisi Meryem kadrosunuı yenilemeye devam ediyor. Dizi Bodrum Masalı dizisinde performansı ile göz dolduran Serhan Onat’ı kadrosuna dahil etti. Peki Serhan Onat meryem dizisinde hangi rolde oynayacak? Hangi karakteri canlandıracak?

Dram türünde Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşan Meryem dizisi ilk yayınlandığı günden beri reytinglerde üst sıralarda yer edinmesini bildi. Bundan önemli olan etmen elbette oyuncu kadrosundaki güçlü simalardı. Diğer taraftan hikayesinin de ilgi çektiği dizi giderek hayran kitlesini büyütmesini bildi.

İşlemediği bir suçu sırf sevdiği adamı korumak için üstlenen Meryem ile sevdiği kadını kaybettikten sonra intikam hırsı ile Meryem’i hedef alan Savaş’ın hikayesini konu alan dizi Meryem heyecan dolu sahnelerle yoluna devam ediyor. Dizi güçlü senaryosunu oyuncu transferleri ile desteklemeye devam ediyor.

Bodrum Masalı’nın Uzay’ı Serhan Onat Meryem dizisi için kötü bir karakterde olması düşünülüyor. Karakter hakkında ayrıntılar geldikçe haberimiz güncellencektir.

Peki siz genç oyuncuyu hangi rolde görmek istersiniz? İyi rolde mi yoksa kötü rolde mi? Bildiğiniz gibi Bodrum Masalı dizisinde önce kötü olan Uzay karakteri daha sonra iyilik yapan bir kişiye dönüşmüştür. Yorumlarınızı yazımız altında paylaşabilirsiniz.

Comments are closed.