Servet Dizisi Oyuncu Kadrosu Kim Kimdir?


Güncelleme: 27 Şubat 2018 : 03:30
5

Yeni sezonda art arda bir çok diziyi ekrana getiren Show Tv, yeni projesi için kolları sıvadı. İsmi Servet olarak belirlenen yeni diziyle ilgi detaylar netleşmeye başladı. Öncelikle dizide kimlerin rol aldığı ve senaryosu en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte Servet dizisi oyuncu kadrosu.


Servet Dizisi Nerede Çekiliyor?


Heyecanla beklenen Servet dizisiyle ilgili ilk fotoğraflar yayınlandı. Dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alırken çekimleri de son sürat devam ediyor.  Başrollerinde Yusuf Çim ve Bahar Şahin’in rol aldığı dizide Ali Sürmeli, Arsen Gürzap, TülayGünal, Kanbolat Görkem Arslan, Baran Bölükbaşı, Cemre Gümeli, Alicia Kapudağ, Barış Yalçın, Bora Cengiz, Evren Duyal, Bekir Çiçekdemir, Deniz Atam, Ahmet Kaynak, Kadim Yaşar, Selahattin Töz, Miray Akay gibi birbirinden usta oyuncular da yer alacak. Ortaks Yapımın Show Tv için hazırladığı  dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh yer alırken senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun kaleme alıyor.

 

Servet Dizisi Oyuncu Kadrosu 

Ali Sürmeli

7 Nisan 1959 doğumlu Ali Sürmeli tiyatro dizi ve sinema oyuncusudur. Bingöl doğumlu oyuncu özellikle Deli Yürek dizisinde Turgay Atacan karakteriyle hafızalara kazınmıştır. Kariyer hayatı boyunca sayısız dizide rol alan usta isim son olarak Show Tv’de yayın hayatına başlaması planlanan Servet dizisinde yer alacak.

Yusuf Çim

1991 yılının Eylül ayında dünyaya gelen oyuncu yüksek öğrenimini radyo ve televizyon üzerine yapmıştır. 2009 yılında katıldığı bir modellik yarışında 2. olmayı başardı. Ve ardından profesyonel olarak modellik ve mankenlik yaptı. İlk oyunculuk deneyimini reklam filmlerinde yaptı. İlk olarak Ezra dizisinde rol aldı. Fakat dizi düşük reytinglerden dolayı kısa sürede final kararı aldı. Çilek Kokusu isimli dizide başrol oynadıktan sonra adını geniş kitlelere duyurdu. Ardından Hanım Köylü, İçimdeki Fırtına ve Seven Ne Yapmaz dizilerinde rol aldı. Şu da yadsınamaz bir gerçek ki genç oyuncunun rol aldığı diziler pek uzun ömürlü olmuyor. Umarız Servet dizisinde istenilen başarıyı yakalayabilir.

Arsen Gürzap

1946 yılında Ankara’da dünyaya gelen usta oyuncu Ankara Devlet Tiyatrosunda uzun süre görev aldı. 1986 yılından itibaren İstanbul Devlet Tiyatrosunda oyuncu ve yönetmen olarak görev yapmaya devam etmektedir. Usta oyuncunun rol aldığı başlıca projeler; Tohum ve Toprak  O Kadın Yıldızlar Gece Büyür Bir İstanbul Masalı Kanlı Düğün Sağır Oda Gölgesizler  Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan Küçük Hanımefendi Güllerin Savaşı.

Cemre Gümeli

1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Cemre Gümeli İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi bölümünden mezundur. Oyunculuk kariyerine ilk adımı Tatlı İntikam dizisiyle atmıştır.

Alicia Kapudağ

1990 doğumlu genç oyuncu son olarak Ateş Böceği dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştır. Eğitimini University Of Toronto Sahne Sanatları Bölümünde almıştır. Kanada’da dünyaya gelen güzel oyuncu şimdilerde Servet dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

 

Bora Cengiz

Alicia Kapudağ

 

Siz Servet dizisi oyuncu kadrosunu nasıl buldunuz? Bahar Şahin ve Yusuf Çim uyumunu nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz

5 YORUMLAR

Comments are closed.