O Ses Türkiye Jüri Üyeleri Neden Değişti?


Güncelleme: 4 Temmuz 2017 : 10:39
3

Çoğu ülkede The Voice adı ile ekranlara gelen O Ses Türkiye yarışması Show Tv’de başlamış daha sonra Star Tv ekranlarına transfer olmuş ve şimdi ise Acun’un Tv8 kanalını satın alması ile Tv8 ekranlarında gösterilmeye başlanmıştır.

Yayınlandığı günden beri oldukça sevilen yarışmanın jüri üyeleride oldukça sevildi. Yayınlandığı 2011 yılından beri sürekli değişikliğe uğrayan jüri üyeleri hakkında yeni bir değişiklik bilgisi daha geldi.

O Ses Türkiye Jüri Üyeleri Neden Değişti? Acun Murat Boz dışındaki tüm jüri üyelerini değiştirme kararı aldı. Hadise, Sibel Can, Hakan-Gökhan Özoğuz isimleri yeni sezonda ekranlarda olmayacak.

Tabi Acun’un böyle bir kararı neden aldığı ise şuan için netlik kazanmadı. Kulislerde konuşulan bilgilere göre Acun yeni yüzlerle yeni sezona başlama kararı almış. Tabi bu medyaya sızdırılan bilgi.

Alınan kararın gerçek nedeni ise şimdilik belli değil. Ancak konunun takipcisi olarak yeni bilgiler geldikçe sizlere bilgi vericez.

O Ses Türkiye Jüri Üyeleri Neden Değişti? Peki sizler böyle bir kararı olumlu buluyor musunuz? Jürilerin değişmesi programın izlenme oranlarını etkiler mi? Acun jürileri değiştirmekle doğru bir karar mı aldı?

Comments are closed.