Sevdanın Bahçesi Aylin Kimdir? Gerçek Adı Yaşı Boyu


Güncelleme: 9 Eylül 2017 : 21:07
0

Sevdanın Bahçesi Aylin kim? Sevdanın Bahçesi dizisinde Aylin karakterini canlandıran oyuncu kim? Sevdanın Bahçesi dizisinde Aylin karakterini canlandıran Begüm Kütük kimdir?

Kanal D ekranlarının yeni sezondaki en iddialı dizilerinden birisi olan Sevdanın Bahçesi konusu ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.


Sevdanın Bahçesi Sibel Can’ın Kızı Kim Gerçek Adı <<<tıklayınız


Emre Kınay ve Sibel Can’ı yıllar sonra aynı projede buluşturan dizi, oyuncu kadrosuyla yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisi olmaya aday oldu.

Sevdanın Bahçesi dizisinin en çok dikkat çeken karakterlerinden birisi de Aylin oldu. Aylin karakterini canlandıran oyuncu ise Begüm Kütük. Biz de Begüm Kütük hakkındaki tüm bilgileri sizler için derledik.

1980 doğumlu olan oyuncu İzmirlidir. Fransa’da Kültürel Arabuluculuk bölümünü kazanıp eğitime başlasa da daha sonra Türkiye’ye geri dönmüştür.

2001 yılında Best of Model yarışmasında üçüncülüğü kazanmıştır. İlk deneyimi Kurtlar Vadisi dizisi sayesinde olmuştur. Ardından Romantik Komedi, Çalıkuşu, El Değmemiş Aşk gibi yapımlarda rol almıştır.

Begüm Kütük, ünlü karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile 2011 yılında evlenmiştir. Hala evliliği devam etmektedir. Begüm Kütük, Sevdanın Bahçesi dizisinde Aylin karakteri ile büyük beğeni toplamaktadır.

Sizce oyuncunun oyunculuk performansı nasıl? Begüm Kütük’ü dizide görmekten mutlu musunuz? Dizide başka yer almasını istediğiniz oyuncu var mı? Sevdanın Bahçesi dizisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüş ve önerilerinizi yorumlar kısmına yazarak bize iletebilirsiniz. En güncel dizi haberleri için bizi takip etmeye devam edin!


Sevdanın Bahçesi Hangi Restoranda Çekiliyor?