Sevdanın Bahçesi Hangi Restoranda Çekiliyor?


Güncelleme: 19 Eylül 2017 : 21:00
3

Sevdanın Bahçesi hangi restoranda çekiliyor? Sevdanın Bahçesi dizisinin çekimleri nerede yapılıyor? Sevdanın Bahçesinin yeri neresi?

Sibel Can ve Emre Kınay’ın başrolleri paylaştığı dizi Sevdanın Bahçesi ile ilgili ayrıntılar netleşti. Uzun zamandır dizilerde rol almayan Sibel Can’ın kabul ettiği bu proje, Kanal D’nin yeni sezonda en çok güvendiği dizilerinden birisi oldu.


Sevdanın Bahçesi Dizisi Nerede Çekiliyor? Çekimler Nerede Yapılıyor? <<<tıklayınız


Sibel Can’ın bir restoran sahibini canlandırdığı dizide geçmişte yaşadığı aşkının yansımaları anlatılacak. Emre Kınay ile geçmişte büyük bir aşk yaşayan Sibel Can’ın ondan ve kızından sakladığı sırrını anlatacak olan dizi büyük heyecan yaratacak.

Sevdanın Bahçesi dizisindeki restoranı sizler için araştırdık. Hem aile yeri hem de gençlerin gidebileceği bir yer olarak görülen restoranla ilgili tüm bilgiler haberimizde!

Sevdanın Bahçesi dizisinin çekimlerinin İstanbul’un lüks semtlerinden olan Etiler civarında yapıldığı söyleniyor. Etiler civarında lüks bir restoran ile anlaşıldığı ve çekimlerin müşteri olmadığı zamanlarda gerçekleştirildiği iddia ediliyor.


Sevdanın Bahçesi Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler Ve Roller <<<tıklayınız


Müşterilerin olmadığı sabahın çok erken saatleri ve restoran kapandıktan sonra gecenin geç saatlerinde dizi seti burada kuruluyor. Restoranın işlerinin aksamaması ve müşterilerin set ortamını bozmaması için bu saatler tercih ediliyor.

Sevdanın Bahçesi dizisindeki restoranın tam adresini araştırmaya devam ediyoruz. Kesin olarak belli olan adresi en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.

Sevdanın Bahçesi dizisi ile ilgili görüş ve önerilerinizi yorum ekle kısmında paylaşabilirsiniz. En güncel dizi haberleri için bizi takip etmeye devam edin!

Comments are closed.