Seven Ne Yapmaz Mehmet Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Boyu


Güncelleme: 25 Ağustos 2017 : 12:18
1

Atv ekranlarının yeni dizisi Seven  Ne Yapmaz’daki Mehmet kim? Seven Ne Yapmaz dizisindeki Mehmet karakterini kim canlandırıyor?

Atv ekranlarında Yusuf Çim ve Selen Şirince’nin başrolleri paylaştığı Seven Ne Yapmaz dizisinin oyuncu kadrosu açıklandı. Seven Ne Yapmaz’ın oyuncu kadrosunda en çok dikkat çeken oyunculardan birisi Mehmet karakteri oldu.

Seven Ne Yapmaz Arzu Kimdir? Gerçek İsmi ve Biyografisi <<<tıklayınız

Seven Ne Yapmaz dizisindeki Mehmet karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Serhat Parıl. Biz de Serhat Parıl hakkındaki tüm bilgileri sizler için araştırdık.

Serhat Parıl, 1983 doğumlu olan oyuncunun boyu 1.89’dur. Uzun boyu ile dikkat çeken oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur.

Serhat Parıl‘ın ilk ekran deneyimi 2011 yılında Babam İçin isimli yapım sayesinde olmuştur. Ardından bir süre ekranlardan uzak kalan oyuncu 2014 yılında Medcezir dizisi ile büyük bir çıkış yakalamıştır.

Medcezir dizisindeki başarılı performansı sonrasında birçok teklif alan ünlü oyuncu Oyunbozan isimli yapımdan gelen teklifi kabul etmiştir. 2016 yılında bu yapımla karşımıza çıkan oyuncu bir süredir ekranlardan uzak kalmıştır.

Serhat Parıl‘ın dizide canlandırdığı Mehmet Eğilmez karakteri ise Orhan Bey’in sağ kolunu canlandırmaktadır. Şirketti işleri Orhan Bey’in oğlu Ozan’dan daha iyi şekilde yöneten ve aklı başında olan Mehmet karakteri dizideki Arzu’ya aşıktır.

Siz Mehmet karakterini nasıl buldunuz? Sizce Mehmet karakterini canlandıran Serhat Parıl’ın oyunculuk performansı nasıl? Görüş ve önerilerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Seven Ne Yapmaz Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler <<<tıklayınız

Comments are closed.