Seven Ne Yapmaz Nerede Çekiliyor? Seven Ne Yapmaz Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 6 Eylül 2017 : 20:41
5

Seven Ne Yapmaz dizisi nerede çekiliyor? Seven Ne Yapmaz dizi seti nerede? Seven Ne Yapmaz dizisi çekim yerleri neresi? Seven Ne Yapmaz dizisinin seti nerede?

Atv ekranlarının yeni dizisi Seven Ne Yapmaz, oyuncu kadrosu ve senaryosu ile olduğu kadar çekim yerleri ile de dikkatleri çekmeyi başardı. Karadeniz bölgesinin eşsiz doğal güzelliğini izleyicisi ile buluşturan dizinin başrollerinde Yusuf Çim ve Seren Şirince yer alıyor.

Yer aldıkları bütün yapımlarla izleyiciyi etkileyen ikili, yeni projelerinde de çok başarılı görünüyor.

Seven Ne Yapmaz dizisi çekimlerine başlanmadan önce, ekip Karadeniz’in farklı şehirlerini dolaşarak şehirler hakkında da bilgi sahibi olmuş gibi görünüyor. Çünkü izleyici her bölümde eşsiz manzara ile daha da büyüleniyor.

Seven Ne Yapmaz dizisi, yaz sezonlarında ekranları renklendiren bir dizi olacak. Daha önce Show Tv ekranlarında yayınlanan Sevdaluk dizisi Rize’nin Çamlıhemşin kasabasında çekiliyordu.

Çekildiği dönemde dizi büyük ilgi toplamıştı. Bu nedenle Karadeniz dizilerine yönelen yapımcılar Seven Ne Yapmaz dizisinden sonra birkaç diziyi daha izleyici ile buluşturabilir.

Seven Ne Yapmaz dizini hangi ilde çekildiği şimdilik sır gibi saklansa da sizler için yaptığımız araştırmalar neticesinde dizinin yine karadenizin eşsiz güzelliklerine şahit olduğunuz Safranbolu’da çekilmeye başladı.

Ancak senaryo gereği Safanbolu’da başlayan dizide Yusuf Çim’in can verdiği Ozan karakterinin İstanbul’a kaçması sonucu dizinin çekimlerine İstanbul’da devam edilecek. Belli sahneleri de Kastamonu’da da çekilen dizi doğal manzaralar ile izleyicileri büyülemeye devam ediyor.

Seven Ne Yapmaz dizisi ile ilgili yorumlarınızı ve dizinin çekildiği diğer yerleri bizimle yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.


Seven Ne Yapmaz Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler


https://www.youtube.com/watch?v=BqvoZ55AOEM

5 YORUMLAR

  1. 19 temmuz çarşamba günü karabük’ün safranbolu ilçesinin eski çarşıda birkaç bölüm çekildi

Comments are closed.