Siyah Beyaz Aşk Dizisi Nerede Çekiliyor Hangi Şehirde


Güncelleme: 22 Ocak 2018 : 08:38
12

Siyah Beyaz Aşk dizisi nerede çekiliyor? Dizi seti nerede kuruluyor hangi şehirde? Siyah Beyaz Aşk dizisinin çekimleri ile ilgili tüm detayları sizlere aktaracağız. Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Siyah Beyaz Aşk dizisinin nerede çekildiği herkes tarafından oldukça merak konusu. 2015 yılında Kördüğüm dizisinde  izlediğimiz İbrahim Çelikkol yeni dizi projesiyle ekranlara geri dönüyor. İsmi 3. kez değişen dizide Çelikkol’a eşlik edecek kadın oyuncu ise Birce Akalay oldu. D Yapımın yapımcılığını üstlendiği dizinin ismi daha önce Yaralı Aşk olarak tanıtılmıştı.

Geçmişte yaşadığı kötü anılar yüzünden kalbi buz tutmuş bir adamın hiç ummadığı anda karşısına çıkan bir kadın yüzünden yaşadığı olaylar konu alınacak. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın senaristliğini üstlendiği dizi büyük emek ve titizlikle hazırlandı.

Geçtiğimiz sezon final yapan Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Hayat öğretmen olarak izlediğimiz Birce Akalay ve Kördüğüm dizisiyle hatırladığımız İbrahim Çelikkol’un başrol paylaşacağı dizinin sezona iddialı bir giriş yapması kaçınılmaz.

Siyah Beyaz Aşk Dizisi Nerede Çekiliyor? 

Dizinin ilk etap çekimleri yurt dışında yapılacaktı fakat son anda yapılan değişiklikle çekimlerin İstanbul’da başlamasına karar verildi. İstanbul’un güzide semtlerinde setler kurulacak. Setin kurulduğu semt Beykoz’dur. Dizi genel itibari ile Beykoz’da çekilmektedir. Dizinin hastane çekimleri ise Gaziosmanpaşa’daki Avrasya Hastanesinde çekilmektedir.

Siyah Beyaz Aşk dizisi tutar mı izlenir mi? Birce Alakay ve İbrahim Çelikkol’un uyumlu bir çift olacağını düşünüyor musunuz? Fikirlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

12 YORUMLAR

  1. 23. Bölümde ferhat ve yiğitin kahvaltı yaptığı mekanın neresi olduğunu biliyormusunuz

    • Beykoz’da lüks bir villa. Ancak yerini bilemiyoruz, öğrendiğimizde yazımıza eklenir.

Comments are closed.