Siyah Beyaz Aşk Oyuncu Kadrosu- Tüm Karakterler


Güncelleme: 5 Ekim 2017 : 18:45
4

Kanal D bomba gibi bir diziyi daha izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını D Yapımın üstlendiği projenin ismi belli oldu. Siyah Beyaz Aşk dizisinde kimler oynuyor?

Yeni sezona damga vurmaya hazırlanan projenin yönetmenliğini Yasin Uslu’nun yapacağı, senaryosunu Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı dizinin ismi “Siyah Beyaz Aşk” olarak belirlendi. Ünlü senaristler Siyah Beyaz Aşk dizisinin senaryosu ile de farklarını ortaya koydu.

Dizinin başrol oyuncuları büyük titizlikle süren çalışmalar sonucunda belirlendi. Siyah Beyaz Aşk dizisi başarılı oyuncu kadrosuyla çok yakında başlıyor. Başarılı oyuncu kadrosunun yanı sıra izleyicinin yüreğine dokunacak sarsıcı bir aşk hikayesi de dizinin başarısını arttıracak gibi görünüyor.

Siyah Beyaz Aşk Oyuncu Kadrosu

Siyah Beyaz Aşk İbrahim Çelikkol Kimdir?

14 Şubat 1982 İzmit doğumlu başarılı oyuncu uzun yıllar profesyonel olarak modellik yaptı. Daha sonra basketbol oynayıp milli takımda çalıştı. Basketbolu bıraktıktan sonra oyunculuğa adım atan İbrahim Çelikkol ilk olarak 2012’de İffet dizisinde rol oynamıştır.  Başarılı oyuncu Fetih 1453 filminde canlandırdığı Ulubatlı Hasan karakteriyle hafızalarda yer edindi. Son olarak Fox ekranlarında yayınlanan ancak kısa süre sonra yayından kaldırılan Kördüğüm dizisinde rol almıştır.

Siyah Beyaz Aşk Birce Akalay Kimdir?

Yetenekli oyuncu 19 Haziran 1984 İstanbul doğumludur. 2004 yılında güzellik yarışmasında aldığı üçüncülük ile televizyon dünyasına girmiştir.  Oyunculuğa 2007 yılında başlamıştır. Evli ve Öfkeli, Küçük Ağa, Böyle Bitmesin, Yer Gök Aşk ve son olarak Hayat Bazen Tatlıdır gibi dizilerde başrol oynamıştır.

Siyah Beyaz Aşk Nur Fettahoğlu Kimdir? (Ayrıldı)

Almanya doğumlu olan oyuncu aslen Rizelidir. Sky Türk isimli kanalda borsa spikerliği yaptıktan sonra Gönül Salıncağı ve Benden Baba Olmaz dizilerinde rol almıştır. Aşkı Memnu dizisindeki Peyker rolüyle çok beğenilen oyuncu en son Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almıştır.

Siyah Beyaz Aşk Muhammet Uzuner Kimdir?

1995 yılında Çiçek Taksi dizisiyle ekranlarda yer almaya başlayan oyuncu, Parmaklıklar Ardında, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Koyu Kırmızı gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca Kocan Kadar Konuş: Diriliş filminin de yazarlığını üstlenmiştir.

Siyah Beyaz Aşk Cahit Gök Kimdir?

1981 doğumlu olan oyuncu Ezel dizisindeki Kenan karakterinin gençliğini canlandırmıştır. Bir Bulut Olsam isimli dizide de Yaşar Bulut karakteri ile ekranlarda olmuştur. Güzel Çirkin, Urfalıyım Ezelden, Hatırla Gönül dizilerinde rol almıştır.

Siyah Beyaz Aşk Arzu Gamze Kılınç Kimdir?

1997 dizisinde Böyle mi Olacaktı dizisinde Banu karakteri ile ekranlarda olmuştur. Büyük Yalan, Hırsız Polis, Kız Takımı, Bir Çocuk Sevdim, Gönülçelen ve İntikam gibi dizilerde rol almıştır.

Siyah Beyaz Aşk Ece Dizdar Kimdir?

1979 doğumlu olan oyuncu Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. En Son Babalar Duyar, Esir Şehrin Gözyaşları, Güneş Beklerken, Beş Kardeş, Arkadaşlar İyidir ve Fi dizilerinde rol almıştır.

Siyah Beyaz Aşk Burcu Sinem Ünsal Kimdir?

Siyah Beyaz Aşk Uğur Aslan Kimdir?

Siyah Beyaz Aşk dizisi oyuncuları hakkında neler düşünüyorsunuz? İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay uyumlu bir çift olur mu? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. 

4 YORUMLAR

  1. Ibrahim celikkol Birce akalay uyumlu olur.umarim karsisindaki bayan partneri douk oynamaz.biz izleyici olarak sevimli yuzleri gormeyi tercih ediyoruz.supersin ibo.

Comments are closed.