Siyah Beyaz Aşk Şahin’in Kızı Kim? Hangi Oyuncu Oynayacak?


Güncelleme: 7 Aralık 2017 : 14:39
1

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Siyah Beyaz Aşk’ın kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Siyah Beyaz Aşk Şahin’in kızı rolüyle diziye dahil olan sürpriz isim Özgül Sağdıç oldu. Siyah Beyaz Aşk Şahin’in kızı kimdir?  Siyah Beyaz Aşk Şahin’in Kızı Ebru kim? Özgül Sağdıç’ın dizideki rolü, hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler. Daha önceki bölümler Şahin’in kızı senaryo gereği metinlerde geçse de karakter olarak diziye dahil olmamıştı. Oldukça merak edilen bu karakteri kimin canlandıracağı sosyal medyada da oldukça tartışılmıştı. Daha önce Alina Boz olarak lanse edilen karakterle ilgili bu bilginin yanlış olduğu henüz doğrulandı. Siyah Beyaz AŞk dizisinde ŞAhin’in kızını canlandıran oyuncunun ismi Özgül Sağdıç’tır. İşte detaylar.


Siyah Beyaz Aşk Bitmesin Final Yapmasın<<<tıkla


İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın  başrolünü paylaştığı Siyah Beyaz Aşk ekranların en çok izlenen projeleri arasında yer alıyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve sıra dışı senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin kadrosuna genç oyuncu Ebru karakterini canlandırmak üzere dahil olan Özgül Sağdıç dahil oldu.

Dizide Şahin’in 99 depreminde kaybolan kızı rolüne hayat verecek. Peki Şahinin kızı rolünü üstlenen Özgül Sağdıç kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? İşte ayrıntılar..

Siyah Beyaz Aşk Şahin’in Kızı Özgül Sağdıç Kim?

 

Özgül Sağdıç, 3 Ocak 1983  yılında Diyarbakır’da dünyaya geldi. Sinema, dizi, tiyatro oyuncusu ve aynı zamanda seslendirme sanatçısıdır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Yuvadan Bir Kuş Uçtu, Büyük Buluşma, Beşinci Boyut, Hırsız Polis, Tek Türkiye, Mavi Kelebekler, Dila Hanım dizilerinde rol almıştır. Ebru karakteri ile daha ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki bağlantıdan alabilirsiniz. İşte Ebru karakterini canlanrıan Özgül Sağdıç ile ilgili resimler.


Siyah Beyaz Aşk Ebru Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler<<<tıkla


Siyah Beyaz Aşk Şahin’in Kızı Ebru (Özgül Sağdıç) Resimleri

Siz Özgül Sağdıç’ın Siyah Beyaz Aşk dizisine katılması hakkında ne düşünüyorsunuz? Özgül Sağdıç dizinin seyrini nasıl etkiler? Düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. 

Comments are closed.