Siyah İnci Dizideki Hande Erçelin Efsane Siyah İnci Kolyesi Gerçek İncimi? Nereden Bulurum?


Güncelleme: 20 Kasım 2017 : 21:49
11

Siyah inci dizisinde Kenan karakterindeki Tolgahan sayışmanın  tüm zorluklara rağmen denizin dibinden çıkartıp Hazal karakterindeki Hande Erçel’e verdiği Göz alıcı Efsanevi Siyah inci, kolye ve zincirini gelen yoğun mesajlarınızdan sonra araştırma kararı verdim veeee sonuç:)  “Oyster Pearl” , “istiridye inci” Markaymış..

Ve şimdi 1 haftadır sitelerini incelediğim istiridye inci, oyster pearl markasının siyah inci kolye çeşitlerine buradan aynı inci, kolye ve zinciri bulabiliyorsunuz. kolyenin üzerindeki değerli taş yada içerisindeki değerli inciyi kendiniz seçebiliyor yada tek tek de alabiliyormuşsunuz yani kendi setini kendin yap durumu da var.

Hande Erçel’ in dizide ki aynı 9-10mm AAA Kalitedeki Tahiti Siyah inci kolyesi  2,560 TL  gibi bir rakama geliyor ve Altın, pırlanta seçenekleri de var, kısaca Mücevher statüsünde değerlendirilen bir ürün oluyormuş…  İnci leride %50 ile paraya çeviriyorlarmış yani bozdurabilirmiş siniz….

Firmayı biraz sizin için araştırdığımda Amerikan firmasının bir  ürünü olduğunu sanıyorum. Fakat kargo çıkış merkezleri Türkiyedeymiş.

 

iletişim sayfaları buradan ulaşabilirsiniz.

Bu arada kolyeyi satın aldığınızda sunumu da aynı dizideki gibi bir istiridye içerisinden çıkartılıp hediyeyi alan kişi tarafından kolyeye yerleştiriliyormuş…  Buradaki videoda Başka kolye ucu ve incili modelleri var. Hediye için gerçekten çok başarılı bir fikir.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=FhHMX_6VgZ4″ width=”100%” height=”350″]

Ayrıca bir inci bu kadar pahalı olabilir mi diye irdelediğim de Cevap olarak  Ege üniversitesinde Prof.Dr Murat HATİPOĞLU ‘nun belgeseline ulaştım.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=5OQ-a_ydrYo” width=”100%” height=”350″]

Blog sayfalarında  daha fazla detayda mevcut. Blog sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Son olarak da  Blog sayfalarını incelerken denk geldiğim Sitede bana çok ilginç gelen bir kampanyı fark ettim.  Hediye anını videoya çekip paylaştığımızda 2. kolyeyi ücretsiz gönderiyorlarmış.. Hatta blogda yazılana göre bu kampanyaya katılan ilk yarışmacı bizim haylaz çocuk yaprak dökümü dizisinden Tolga Karel miş. Sitede onunda  hediye anı videosu var.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=87iAIG5s7tw” width=”100%” height=”350″]

11 YORUMLAR

  1. of ya benide böyle sevecek bir kenan olsa:( ve herşeye rağmen dalıp en güzel taşı çıkartıp versin bana.

Comments are closed.