Siyah İnci Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 28 Eylül 2017 : 20:18
5

2017 2018 Sezonu için hazırlanan en iddialı dizilerden bir tanesi de Siayah İnci. Erol özlev’in yönetmen koltuğunda oturduğu Siyah İnci Dizisinin senaryosunu da Yekta Torun, Duygu Tankaş ile Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Başrollerinde Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman gibi isimlerin yer aldığı Siyah İnci dizisinde Hande Erçel’in can verdiği Hazal ve Tola Sayışman’ın canlandırdığı Kenan karakteri arasında yaşanan aşk hikayesi anlatılıyor.


Siyah İnci Hazar Kimdir? Gerçek Adı-Sevgilisi-Oynadığı Diziler


Siyah İnci Dizisi Hazal ve Kenan’ın çocukluğundan beri yaşadıkları Ege’nin güzel bir sahil kasabasında başlayan aşkları ve Berk Hakman’ın bu kasabaya gelmesi ile verdikleri aşk mücadelesi anlatılırken burada çekimlerin yapıldığı Egenin sail kasabası da merek konusu oldu.

Siyah İnci Dİzi Seti nerede? Sİyah İnci nerede çekiliyor? Çekimleri nerede yapılıyor gibi sorular merak edilirken şunu ifade edebiliriz. Dizinin çekildiği sahil kasabası İzmir Çeşme ve Alaçatı civarı. Dizi çekimlerinin Çeşme’de başlayıp ilerleyen bölümlerde dizi setinin İstanbul’a taşınacağı söyleniyor.


Siyah İnci Oyuncuları-Tam Kadro Oyuncu Listesi


 

5 YORUMLAR

Comments are closed.