Siyah İnci Hazal Kimdir? Gerçek Adı-Sevgilisi-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 31 Ağustos 2017 : 12:50
2

Star Tv’nin yeni sezon dizisi Siyah İnci dram tadında ekranlara geliyor. Dizinin karakterleri oldukça dikkat çekici. Özellikle güzelliği ile göz kamaştıran Hazal karakteri izleyenlerin beğenisini kazandı.

Gold yapım tarafından hazırlanan ve Yönetmenliğini Erol Özlevi’nin kaleme aldığı dizinin senaryosu Yekta Torun tarafından hazırlanıyor. Dizide Hazar karakteri ise garsonluk yapmaktadır.

Peki Siyah İnci Hazal karakteri kimdir? Gerçek adı ne? Hazar karakterini canlandıran oyuncumuz Hande Erçel’dir. Hande Erçel aslen Bandırma doğumlu olup 24 yaşındadır. Birçok dizide rol alan oyuncu hem model hem de oyuncu olarak çalışmaktadır.


Siyah İnci Oyuncuları-Tam Kadro Oyuncu Listesi <<<tıkla


Azerbaycan’da yapılan güzellik yarışmasında 2. Olmuştur.  Daha sonra Kanal D ekranlarında gösterilen Güneşin Kızları isimli dizide Selin karakteri ile başarı yakalamış ve kariyer basamaklarını giderek hızlı çıkmaya başlamıştır.

Tatar Ramazan, Çalıkuşu, Çılgın Dersane Üniversitede, Hayat Ağacı, Güneşin Kızları, Aşk Laftan Anlamaz gibi dizilerde rol almıştır.

Diğer taraftan L’Oreal Paris ve Defacto’nun reklamlarında oynamıştır. En son AŞk Laftan Anlamaz dizisinde oynayan oyuncu şuanda Siyah İnci isimli dizide Hazar karakterini oynamaktadır.


Siyah İnci Oyuncuları-Tam Kadro Oyuncu Listesi <<<tıkla


Siz güzel oyuncuyu başarılı buldunuz mu? Hande Erçel’e en çok hangi rolü yakıştırıyorsunuz?

https://www.youtube.com/watch?v=al085s0UIO4

Comments are closed.