Söz Dizisi 2. Sezon 2017-2018 Yayın Tarihi Ne Zaman?


Güncelleme: 24 Ağustos 2017 : 12:31
4

Star Tv’nin kısa sürede büyük çıkış yakalayan önemli projelerinden Söz’ün yeni sezon yayın tarihi açıklandı mı? Haziran ayında sezon finali yapan dizinin 2. Sezon bölümleri ne zaman başlayacak?

Dizinin sezon ortasında başlamış olması ve yakın zaman içinde sezon finali yapacak olması izleyenleri büyük hayal kırıklığına uğrattı. 3 aylık bir ayrılığın sonunda Ekim ayının ilk haftası yeni sezona bomba gibi bir giriş yapması bekleniyor. Dizinin çekimlerine ise eylül ayında başlandı.

Terörle mücadeleyi konu alan dizinin çekimleri oldukça yorucu ve zahmetli. Diğer dizilerde olduğu gibi çekimlerin kolay olmadığı dağda taşta ve zor şartlar altında saatlerce süren çekimler yapıldığı biliniyor. Bu faktörler göz önüne alındığında oyuncuların ücretleri de oldukça yüksek.

Emre Kınay dizi başlamadan önce Tolga Sarıtaş’ın istediği ücreti yüksek bulmuş ve ağır eleştirilerde bulunmuştu. Fakat Tolga Sarıtaş’ın gösterdiği üstün başarı aldığı ücreti sonuna kadar hak ettiğini gösteriyor.

Söz dizisi ilk bölümleriyle liderliği İçerde dizisinden alarak zirvenin sahibi olmayı başardı. İçerde dizisinin önümüzdeki haftalarda final yapacağı göz önüne alınırsa Söz dizisinin işi yeni sezonda daha kolay olacak.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Atakan Arslan, Burak Sevinç ve Görkem Sevindik gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi, 18 Eylül akşamı kaldığı yerden devam edecek. Dizi, ilk sezonunda olduğu gibi Pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkacak.

https://www.youtube.com/watch?v=7o67fxP0850

4 YORUMLAR

Comments are closed.