Söz Dizisi Bahar Ölecek mi? Öldü mü? Aybüke Pusat Diziden Ayrılacak mı?


Güncelleme: 11 Haziran 2018 : 13:15
4

Sezon finaline doğru Söz dizisinde yaşananlar herkes tarafından merak ediliyor. Söz dizisinin sezon finalinde Bahar Ölecek mi? Ödlümü gibi sorular kafaları kurcalarken sizler için Aybüke Pusat hakkında merak edilenleri bu yazımızda derledik. Bahar öldü mü ölecek mi, yoksa kurtulacak mı gibi merak dilen sorular sizler için haberimizde.

Star tv ekranlarının 2017 yeni sezon dizileri arasında olan söz heyecan dolu 50. Sezon finali bölümünü geride bıraktı. Ethem Özışık’ın kaleme aldığı senaryo ile ekranlara gelen Söz 50. bölümüyle heyecanlı sahnelere tanıklık ettik. Sezon finali fragmada Yavuz ve Bahar’ın cenazesi herkesi şoke etti.  Peki Söz dizisi Bahar gerçekten öldü mü?

Bahar bildiğiniz gibi önceki bölümlerde ölüm tehlikesi atlattı. Geçtiğimiz bölümlerde Yavuz komutan babasının Agah olduğunu öğrenmiş ve hayatının şokunu yaşmıştır. Bu karanlık gerçek görevden uzaklaştırılmasına sebep olmuştur. Hava operasyonunda istediği sonucu alamayan Çolak uzun menzilli füzeleri ele geçirmek için harekete geçmiştir. Bahar ve Yavuz Agah’la ilgili gerçekleri öğrenmek için birlikte İstanbul’a gelir. Fakat kendilerini tehlikenin içinde bulurlar. Bahar bir binanın tepesinde ilerlerken dengesini kaybeder ve aşağıya düşer. Ancak Bahar bu tehlikleyi ucuz atlatır. Ancak şimdi olaylar çok farklıdır.

Sezon finalinde hastanede tedavi altında olan Bahar’ı büyük bir tehlike beklemektedir. Yavuz Derman’ın peşin düşmüş ve onu yurt dışına kaçmadan yakalamak istemektedir. Derman ise tüm hazırlıklarını yapmış ve sorunsuz bir şekilde yurtdışına çıkacağını düşünmektedir. Ancak Yavuz Derman’ın hiç beklemediği bir anda onun karşısına çıkar.

Derman şok olmuştur. Yavuz ise Merve’yi kaybetmesinin ardından Bahar’ı da kaybetmek istememektedir. Derman’ın karşısın geçmiştir. Derman ise Yavuz’a karşı son kozlarını oynamaktadır. Yavuz’a Bahar’ın hastaneden ölüm haberi gelmiştir. Yavuz kendisini kaybeder ve Derman’ı kafasına sıktığı bir kurşunla öldürür. Bu hareket aynı zamanda devlete karşı gelmektir. Yavuz şimdi hem Bahar’ı kaybetmiş hem de ünvanını kaybetmiştir.

Bahar dizimizden senaryo gereği ayrılmıştır. Konu ile ilgili resmi bir açıklama gelmese de 3. Sezon hikayesi içerisinde Bahar karakteri olmayacaktır. Tabi asıl diğer gelişme Yavuz’un ölmesidir. Yavuz’un canını almak için gelen terör grubu da vardır. Yavuz Derman’ı öldürdükten sonra mekandan kaçarken özel bir tim tarafından sıkıştırılır ve vurularak ölür. Peki Yavuz’un ölümü gerçek midir? Yoksa bir planın parçası mıdır?

Sizce Bahar nasıl bir karakter? Diziden ölerek çıkacak mı yoksa devam mı edecek? Siz Bahar’ın çıkmasını istiyor musunuz? Bahar’ı canlandıran Aybüke Pusat yerine kimin oynamasını istersiniz?

Söz Dizisi 28. bölüm Fragmanı İzle

4 YORUMLAR

  1. Bahar cikmasin diziden yavuzla bir birlerine cok yakisiyorlar baska birinin gelmesi sacma bir hal alir baskasina asik olmasi yavuzun aski oldurur hem baharla yavuz cok güzeller lütfen cikmasin yönetmenler bizi duyun

Comments are closed.