Star Tv 2018 Yılbaşı Aksamı Programı 


Güncelleme: 24 Aralık 2017 : 21:30
2

Tüm kanalların itina ile hazırlandığı Yılbaşı gecesine Star tv de hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Aylar öncesinden  belli olan 31 Aralık Pazar 2017- 1 Ocak Pazartesi 2018 Yılbaşı gecesi programları hakkında kısaca bilgi verelim. Yilbasinda birçok ünlünün saçından makyajına kıyafetinden kanalına kadar herşeyini önceden planladığı büyük gece. Eğlendirirken aynı zamanda bir cok sanatcinin milyonlar kazandigi yilbasi programlari icin düğmeye basıldı. Peki hangi sanatçı nerede hangi kanalda? Star tv de hangi ünlü yer alacak?

Muhteşem sahne performansı ile daha çok Show tv ekranlarinda yer alan Sibel Can 2018 de star tv ‘de olması bekleniyor. Sesi ve güzelliğiyle yediden yetmişe herkesin gönlüne taht kurmayı başaran Sibel can 2018 Yılbaşı gecesi Star Tv de olacak.

Geçen yıllarda Tarkan’la yeni yıla giren star tv bu yıl sibel can ile girecek. 2017 de Tarkan ile reytinglerde istediği seviyeyi yakalayamayan Star tv bu yıl Sibel Can ile nasıl karşılanacak merak konusu. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Star tv de hangi ünlüyü görmek isterdiniz?

2 YORUMLAR

  1. Ben Buray’ımı acayip çok seviyorum?????? ve ennnnnnnnnn çok onu yılbaşlarında görmek istiyorum ????bence Buray’ım olmalı yıl??noooluurr Buray’ımıda konuk edin?????

Comments are closed.