Stil Avcıları 17 Kasım Haftanın Finalini Kim Kazandı, Kim Elendi?


Güncelleme: 17 Kasım 2017 : 19:34
1

Geçen hafta yildizlar takimi birinci oldu. Büyük odülün sahibi ise haftanin birincisi olarak Berna Keklikler almisti. Haftanın kaybeden ismi ise Gizem olmuştu. Olaylar nasıl gelişti biraz geçen haftaya dönecek olursak,

Uğurkan Erez Matty ı koruma altına alırken Hakan Akkaya zor bir kara verdiğini söyledi ve koruma altına aldığı kisi olarak Ecem’ i seçti. Geriye Demet Şener koruma altına alacağı ismi açıklayacak. Bütün haftayı vaz alarak eleme yapacagini söyleyerek Mervenur’u seçmişti. Bu durum üzerine Mervenur gözyaşlarına hakim olamadı.
Gizem ve Büşra arasından arkadaşlarının takdirine kalmış bir eleme olmuştu ve grup arkadaşları Gizem’i seçerek stil avcıları evine veda eden isim olmasına vesile oldu.

Stil Avcıları 17 Kasım haftanın kazananı belli oldu. Gelinlik konsepti ile haftaya veda eden Stil Avcılarında bu hafta  Melekler Takımı 101 puanla Haftanın Ödül alan takımı olmayı başardı. Haftanın Finalinde Melekler takımının yüzü gülerken Yıldızlar takımından birinin Stil Avcıları evine veda edecek olması yarışmacıları biraz üzdü. 17 Kasım haftanın final günü elenen yarışmacı ise Yıldızlar takımından Fatoş Seymen Oldu.

 

Comments are closed.