Stil Avcıları 25 Aralık Pazartesi Var mı Yok mu?


Güncelleme: 25 Aralık 2017 : 10:49
1

Fox Tv’nin stil yarışması hafta içi hergün saat 12.45’te izleyicisi ile buluşmaya devam edecek mi? [kirmizitext]Stil Avcıları 25 Aralık Pazartesi Var mı Yok mu? Stil Avcıları final mi yaptı?[/kirmizitext] Tekrar ekranlara gelecek mi gibi sorular sosyal medyada ve diğer tüm platformlarda konuşulmaya başladı. Sizler için konuyu takip ettik. İşte detaylar.

Melekler takımı ve Yıldızlar takımı olarak 2 grup halinde yarışan yarışmacılar her hafta stil olabilmek için kıyasıya bir rekabet içerisine giriyorlar. Hem kendileri adına hem de takımları adına yarışan isimler haftanın sonunda takımlarına en yüksek puanı kazandırıp eleme potasına girmemek için uğraşıyorlar. Yayınlanmaya başladığı ilk günlerden beri ilgili ile takip edilen program son zamanlarda reytinglerde düşüşler yaşamaya başladı. Sosyal medyada oldukça sıkı takipçileri olan program ne yazık ki televizyon ekranlarında aynı ilgiyi göremedi.

Resmi olmayan ağızlardan programın final yapıp ekranlara veda ettiği ile ilgili bir çok spekülatif açıklama yapılsa da şuan için resmi anlamda bir açıklama gelmediğini söyleyebiliriz. Ancak programın Fox Tv’nin yayın akışından çıkarıldığı yönünde oldukça kuvvetli bulgular var. Fox Tv’nin 25 Aralık Pazartesi yayın akışına baktığımızda Stil Avcıları yerine Aş Yeniden isimli filmin koyulduğu dikkatlerden kaçmayackatır. Stil Avcıları 25 Aralık Pazartesi yayınlanmayacak. Peki diğer günler ekranlara gelecek mi? [kirmizitext]Stil Acıları final mi yaptı? Yayından kaldırıldı mı? [/kirmizitext]Tüm bu soruların cevabını aşağıdaki [kirmizitext]Stil Avcıları Bitti mi Final mi yaptı[/kirmizitext] başlıklı haberimizden takip edebilirsiniz.


tıkla>>>Stil Avcıları Bitti mi Final mi Yaptı? Neden Yok?<<<tıkla


 

Comments are closed.