Stil Avcıları 3 Kasım Elenen Yarışmacı Kim? Finalde Kim Gidiyor?


Güncelleme: 3 Kasım 2017 : 14:46
1

Her gün bir ünlü yarışmacı ile bir moda tutkunu yarışmacının kıyasıya rekabetini ekranlara getiren yarışma programı Stil Avcılarında haftanın finali geldi. Hangi isim eve veda edecek? İşte detaylar.

Her hafta bir Yarışmacının  evden ayrılacağı Stil avcılarında heyecan dorukta.pazartesi salı çarşamba derken cuma geldi çattı. Yarışmacılar bir hafta boyunca ter döktü. Çarşamba günü genel durum yıldızlar 68 puan melekler 67 puanla çekişme içine girdiler. Son iki günde Melekler arayı kapatacak mı yoksa Yıldızlar daha da fark atarak büyük ödülü alacak mı?

Heyecanlı bekleyiş için siz ne düşünüyorsunuz? Tahminlerinizi yorum kısmından sende paylaş ve doğru bilenlerin içinde bulunduğu çekilişe sende katıl. Sürpriz hediyeyi alma şansı yakala.

Melekler takımdan elenen yarışmacının kim olduğu ise merak dolu gözler altında belli olacak. Uğurkan Erez koruma altına aldığı ismi açıklayarak Merveyi seçti. Hakan Akkaya ise podyumda kalmasına karar verdiği isim Matty oldu.Demet Şener ise ecem gizem ve Fethiye arasından bir seçim yaparak koruma altına almayı istediğini söyledi ve içlerinden Ecem’i seçerek Ecem’e bir şans daha verdi.

Elenecek isim Gizem mi Fethiye mi merak konusu oldu. Fethiye’nin kalmasını istediğini söyleyen, ama kendimde kalmak istiyorum diyen Gizem elenecek mi? Yoksa Fethiye mi gidecek? Fethiye ise Gizem gitsin istemiyorum ben gidebilirim çünkü arkadaşlarının dürüst olmadığını düşünüyorum dedi.

Takım arkadaşlarının oyu aşağıdaki gibi oldu

Merve‘nin gitmesini istediği isim – Fethiye

Ecem’in gitmesini istediği isim – Gizem’i

Matty‘nin gitmesini istediği isim – Fethiye

Stil Avcılarına Veda edecek isim 2 oy alarak Fethiye oldu. Gizem ise devam edecek yarışmacılar arasında kaldı. Bu seçim için siz ne düşünüyorsunuz? Gerçekten Gizem Stil Avcılarından ayrılan isim olmayı hak etti mi düşüncelerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Comments are closed.