Stil Avcıları 8 Aralık Cuma Kim Elendi?


Güncelleme: 8 Aralık 2017 : 14:46
1

Stil Avcıları 8 Aralık Cuma Kim Elendi? Fox Tv’nin yeni stil yarışması Stil Avcılarında kıyasıya rekabet devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Berna Arıcı birinci olmuş ve 10.000 TL’yi kazanmıştı.Çekişmeli bir haftadan sonra ciddi anlamda bir emek sarf eden Berna Arıcı mutlu sona ulaştı. Ve kazandığı parayı arkadaşlarıyla paylaşmıştı. Bakalım bu hafta hangi isim Stil Evine veda edecek. Stil Avcıları 8 Aralık Cuma Kim Elendi? Uğurkan Erez, Hakan Akkaya ve Demet Şener’in sunumu ve juri üyeliğinde ekranlara gelen Stil Avcıları oldukça çekişmeli moda yarışlarına sahne oluyor. İki takım halinde yarışan yarışmacıları Melekler Takımı ve Yıldızlar Takımı omak üzere iki grupta izliyoruz.

Stil Avcıları 8 Aralık Cuma Kim Elendi? Ayrıntılı analizimiz en kısa zamanda haberimizde olacak. Bizi takipte kalın. Evet haftanın cuma gününde yarışacak olan yarışmacılar Yıldızlar takımından Sibel Meriç, Melekler takımından Maty “Yılbaşı Partisi” konseptinde alışveriş yaptılar. Oldukça çekişmeli geçen günün galibi Sibel oluyor. Haftanın kazananı ise Nuket olmuştur.

 

Yıldızlar Takımı dan bir kişi bu hafta stil avcıları evine veda edecek. Öncesinde juri üyeleri koruma altına 3 isim aldılar. Ilk koruma altına İdil alınırken 2. olarak kalmasını istedikleri kişi Berna Arıcı oldu. 3. kişinin seçilmesiyle gidecek isim biraz daha netlik kazanmış olacak. Uğurkan Erez Berna için seni hep beğendim derken kimi koruma altına alacağı ismi ağlamaklı olarak söyledi ve Tugçe’nin adını verdi. Koruma altına alınan isimler gidecek isimlerden Berna ve Sibel arasından birini seçecek. Berna Keklikler ve Sibel arasında seçim yapmak çok zor olsa da sonunda bi karara varıp birini göndermek zorundalar. Ve sonuç açıklandı ve Sibel haftanın elenen yarismacisi oldu. Fakat daha sonra juri üyelerinin ortak kararı ile bu hafta kimse elenmedi.

 

Comments are closed.