Stil Avcıları Evi Nerede? Çekimler Hangi Evde Yapılıyor?


Güncelleme: 5 Kasım 2017 : 22:45
1

Stil avcıları moda programı bir haftayı geride bıraktı. Moda tutkunu 10 yarışmacının bir arada kaldığı ev ise merak edilen yer haline geldi. Kendine güvenen, cesaretli modadan anladığını düşünen kişilerin gitmeyi arzuladığı Stil Avcıları Evi Nerede diye araştırdık.

Fox tv ekranlarının iple çekilen programı haline gelen Stil Avcıları jüri üyeleri ise birbirinden değerli kişiler. Başta Uğurkan Erez olmak uzere Hakan Akkaya ve Demet Şener esliginde gunduz kusagi programı olan Stil Avcıları heyecan dolu yeni bölümleriyle ekranlara geliyor 

Birbirinden güzel on bayanın katıldığı Stil Avcıları Melekler ve Yıldızlar olarak iki grupta birbirleriyle yarışıyor. Yarışmacilar hazırlanırken birlikte bi evde kaliyor. Birlikte seçim yapıp finale en guzel kombin ile çıkmaya çalışıyorlar. Peki Stil Avcilari evi nerede?yarismacilarin kaldigi ev nerede? Ayrintilar haberimizde.

Stil Avcilari Evi İstanbul da bir semtte. Nerede olduğu konusunda bilgimiz var fakat sevenlerine kapıları kapatmak istemeyen Stil Avcıları mekanın acik adresini vermek istemiyor. 

Stil Avcilari programı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? 

Comments are closed.