Stil Avcıları Yarışması Melekler Takımında Kimler Var?


Güncelleme: 24 Ekim 2017 : 11:21
2

Demet Şener, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez’in jüri koltuğunda oturduğu yeni moda yarışması Stil Avcıları çok yakında Fox ekranlarında başlıyor. İki farklı takımdan kızların stillerini yarıştıracağı programla ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. 

Yarışmada Melekler ve Yıldızlar olmak üzere iki rakip takım olacak. Her grup 5 kişiden oluşacak ve toplam 10 yarışmacı olacak. Peki yarışmacı kızlar kim?

Stil Avcıları Programı Nerede Çekiliyor?

Stil Avcıları Melekler Takımında Kimler Var?

Melekler Takımı Şebnem Schaefer Kimdir?

1984 yılında Almanya Frankfurt’da doğan Şebnem Schaefer 15 yaşından itibaren modellik yapmaya başlamıştır. Almanya’da Türkoloji eğitimi, Kültür Antropoloji ve Avrupa Etnolojisi alanında eğitimler almıştır. İyi derecede Almanca, İngilizce, Fransızca bilen Schaefer, oyunculuk ve sunuculukta yapmıştır.

Melekler Takımı Fatoş Seğmen Kimdir?

1982 yılında İzmir’de dünyaya gelen Fatoş Seğmen 2000 yılında Bakü’de Best Model Of The World yarışmasında 1. oldu. 2004 yılında Türkiye  Güzellik Yarışmasında ikinci olduktan sonra kariyerine sunuculuk ve modellik yaparak devam ediyor.

Kalan 3 yarışmacının kim olduğunu en kısa zamanda paylaşacağız. Bir kaç ünlü isme teklif götürüldüğü ve cevap beklendiği biliniyor.

Yarışmanın çekimleri lüks bir malikanede başladı. Hem yarışmacılar hemde jüri üyeleri orada kalacaklar. Toplam 10 kişiden oluşan yarışmacılar melekler ve yıldızlar olmak üzere iki takım halinde kıyasıya yarışacak. Her haftanın sonunda kazanan takım 10 bin liralık büyük ödülün sahibi olacak. Ünlü isimlerden oluşacak olan Melekler takımı sitillerini yarıştıracak ve jürilerden tam puan almak için mücadele verecek.

 

Comments are closed.