Survivor 13 Haziran 2017 Büyük Ödülü Kim Kazandı? Büyük Ödül Ne?


Güncelleme: 13 Haziran 2017 : 23:42
17

Survivor 13 Haziran 2017 Salı akşamı yayınlanan ödül oyununu kim kazandı? Survivor 13 Haziran 2017 büyük ödül ne?

Survivor 2017, En’lerin Survivor’ı olmaya devam ediyor. Survivor’da bu güne kadar Türk televizyonlarında hiç yapılmayan şeyler yapılmaya devam ediyor. Bu ödül oyunu Survivor 2017’nin son ödül oyunlarından birisi olacak.

Dokunulmazlık oyununun ilkini gönüllüler takımı kaybetmiş ve Berna da bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanınca adaylar Elif ve Ogeday olmuştu. İkinci dokunulmazlık oyununun kazananı gönüllüler takımı oldu. Sabriye ve İlhan’ın adı da potaya yazıldı. Ancak elenen isim Elif oldu. Böylece oyunlar artık takım oyunu değil bireysel olmaya başladı.

 

Survivor’da 13 Haziranda yapılan büyük ödül oyununun kazananı bir arabaya kavuştu. Ancak bu araba bildiğimiz arabalardan olmayacak. Oldukça lüks ve pahalı bir araba ödül oyununu kazanan kişiye verildi.

13 Haziran 2017 Salı akşamı, yarışmacıların annelerine yarışmacılar ile ilgili sorular soruldu. Yarışmada finalde Berna Keklikler ve İlhan Mansız arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Ancak kazanan Göz 6’nın da şampiyonu olan Berna Keklikler oldu.

Ogeday, annesiyle yaşamasına rağmen soruların cevaplarında annesinden çok farklı cevaplar verdi. Bu nedenle annesine şakayla karışık sitem de etti. Sizce ödülü Berna’nın kazanması iyi oldu mu? Siz ödülü kimin kazanmasını isterdiniz?

17 YORUMLAR

Comments are closed.