Survivor 16 Mayıs 2017 Salı Kim Elendi?


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 09:05
13

Survivor 16 Mayıs 2017 Salı Kim Elendi?. Haftanın Eleme adayları kimler? Volkan, Anıl ve Berna ve Elif potasından kim hayallerine veda etti?

Geçtiğimiz hafta Tuğçe Berna’yı karşısına almakla büyük bir hata yaptığını anladığında geç olmuştu. Ogeday bu meydan okumaya sesini çıkarmadı. Aslında yanlış en başta yapılmış ve Ogeday-Tuğçe adaylarının karşısına Berna’yı çıkaran Volkan aslında Tuğçe’nin gidişini hızlandırdı.

Diğer taraftan Survivor’da Acun Türk televizyonlarında bir ilki gerçekleştirdi ve ödül oyununu kazanan her takım oyuncusuna bir araba hediye etti. Yarışma bu hızla devam ederken Survivor’da oyunlar daha da zorlaşmaya ve sinirler daha da gerilmeye devam edecek. Kıbrıs finaline gitmek için her şeyi göze almak gerekecek ve buda elenmemek için yarışmacıların ne kadar ileriye gidebileceklerini bizlere gösterecek.

Şimdi sıra geldi Survivor 16 Mayıs 2017 Salı günü elenecek adaya ait, yorum, görüş ve ipuçlarına…. Çok yakında Haberimizde…Bizi takipte kalın…

Survivor 16 Mayıs Salı kim elendi?

“Hayatta Kalmaya” çalışan ünlüler ve gönüllüler mücadelesinin kazananı kim oldu? 16 Mayıs Salı akşamı Survivor’dan kim elendi?

Ünlüler ve gönüllüler takımının hem büyük ödüller hem de adada kalmak için verdikleri savaş hızla devam ediyor. Adanın zorlu koşullarına ayak uydurmaya çalışan takımlar bir yandan içlerindeki husumetleri çözmeye çalışırken diğer yandan da Kıbrıs finali için ter döküyor.

Survivor’da asıl önemli olanın ödül oyunlarından çok dokunulmazlık oyunu olduğu her fırsatta daha da belli oluyor. Takım arkadaşları dokunulmazlık oyununu kaybetmesi durumunda bir ya da birkaç kişiyi elenmesi için potaya sokmak zorunda kalıyor. Bu durum da takımda iplerin gerilmesine neden oluyor. Ünlüler takımında bu nedenle zaman zaman çok büyük tartışmalar çıksa da dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler, artık bu durumu gönüllülere yaşatmaya başladı.

Survivor’da Cumartesi Pazar akşamları yayınlanan dokunulmazlık oyununda yine büyük bir mücadele yaşandı. Kıyasıya geçen mücadele sırasında bazen ünlüler bazen de gönüllüler öne geçti. İlk dokunulmazlık oyununda ünlülerin performansı güne damgasını vurdu. 2. oyunda yine ünlüler muhteşem bir geri dönüş yaptı.

Survivor 2017 hızla devam ederken 16 mayıstaki eleme potasında gönüllülerden Berna, Elif, Anıl ve Volkan potaya girdi. Sizce potada kimler olacak? Survivor’dan elenmesi gereken kim? Böyle bir durumdaki potada gitmesi en kesin olan isim ise Elif gibi görünüyor. Çünkü Berna ve Volkan  yüksek oy potansiyelleri ile dikkatleri çekiyor. Anıl da son birkaç haftada yaptığı stratejilerle büyük beğeni topladı. Sizce adadan kim gidecek?

Evet arkadaşlar bize gelen bilgilere göre 16 Mayıs akşamı oynanan iletişim oyununu kazanan ve yine bu akşam elenen isimle ilgili bazı bilgilere ulaştık. Evet Survivor 2017’ye veda eden isim Anıl oldu.

SMS Sıralaması Aşağıdaki Gibi Gerçekleşmiştir

1- Berna %43

2- Elif %23

3- Volkan %21

4- Anıl %13

Tıkla>>> Survivor 9 Mayıs 2017 Salı Kim Elendi?

 

Tıkla>>> Survivor 2017 Kıbrıs Finalistleri Bell Oldu! İşte O İsimler

 

Tıkla>>> Survivor 13 Mayıs 2017 Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

 

Tıkla>>> Survivor 9 Mayıs 2017 İletişim Oyununu Kim Kazandı?

 

Tıkla>>> Survivor 2017 11-12 Mayıs Acun’un Büyük Sürprizi Ney? Türk Televizyonlarında Bir İlk

 

 

 

13 YORUMLAR

Comments are closed.