Survivor 2017 21 Haziran Yari Final Sms Sonuclari- Finalistler Belli Oldu


Güncelleme: 22 Haziran 2017 : 00:36
6

Survivor 21 Haziran sms sonuçları? Survivor 21 Haziran 2017 finalistler kim oldu? Survivor 21 Haziran 2017 kim elendi?

Survivor 2017’de finale sadece 1 gün kaldı. 24 kişilik yarışmacı kadrosunda yarı finale yalnızca 3 isim kalmaya hak kazandı. Önceki akşam yapılan çeyrek final oylamasında yarı finale kalmayı garantileyen isim Adem olurken Sema yarışmaya veda etmek zorunda kaldı.

Sema, sembol ödüllerindeki başarısı sayesinde son 4 haftadır dokunulmazlığı elde etmişti. Kıbrıs finalini garantileyen Sema, oldukça yüksek oylar alsa da günün kazananı Adem oldu.

Çeyrek final aşamasının geçilmesinin ardından Adem, Ogeday ve Serhat arasında yarı final heyecanı başladı. Serhat, adadayken yalnızca iki defa potaya çıktı. Daha önce pota ile ilgili endişeleri de olduğu söylenen Serhat, son hafta Sabriye’yi de eleyen isim oldu. Kıbrıs’a doğru son düzlükte son hafta bireysel dokunulmazlığı kazanmasıyla birlikte de Kıbrıs’ı garantiledi. Ancak Serhat’ın oy potansiyeli Adem ve Ogeday’dan daha düşük görülüyor.

Bu zamana kadar Survivor Panorama’da yapılan konuşmalarda ve anketlerde Serhat başarılı bulunsa da özellikle yarışmanın ortalarında sergilediği sinirli performansı onun sonu olabilir. Son zamanlarda daha sakin bir Serhat karakteri izlemiş olsak da ilk bölümlerde Sabriye’ye ve diğer kadın yarışmacılara olan tavrı, sürekli fazla yüksek bir tonda konuşması izleyicileri de rahatsız etti.

Survivor’da yarı final oylaması yapılırken hem sosyal medyada hem de yarışmacıların resmi sosyal medya hesaplarında da büyük bir yarış başladı. Bu yarıştan Ogeday ve Adem’in çıkacağı düşünülürken Serhat Akın’ın şampiyon olma hayallerine veda etmesi bekleniyor.

Ve beklenen sonuçlar geldi. Birinci Finalist Adem olurken İkinci Finalist ise Ogeday oldu.

Siz kimi destekliyorsunuz? Ogeday, Serhat ve Adem üçlüsünden finalist olmayı hak eden ikili kimdi?

Survivor 2017 21 Haziran Yari Final Sms Sonuclari- Finalistler Belli Oldu

6 YORUMLAR

Comments are closed.