Survivor 2017 4 Haziran 2017 Pazar Kim Elendi?


Güncelleme: 9 Mart 2018 : 10:23
4

Son 10 yılın reyting canavarı yarışması Survivor Kıbrıs Finaline doğru yol alıyor. Sonlara geldikçe çok ilginç isimler adaya veda ediyor. Survivor 2017 4 Haziran 2017 Kim Elendi? En Hızlı Benim Demişti!!!

Survivor 2017’de 4 Haziran Salı kim elendi? Hangi takımda eleme yaşandı? 6 Haziran Salı potadan kim gitti?

Survivor’da heyecan bitmek bilmiyor. Ünlüler takımı da gönüllüler takımı da Kıbrıs finaline takım arkadaşları ile beraber gidebilmek için büyük bir çaba gösteriyor.

Ünlüler kalan 5 arkadaşlarından kimseyi Türkiye’ye göndermek istemiyor. Sema zaten Kıbrıs finalini garantilediği için geriye kalan isimlerin de adada kalabilmesi için büyük bir çaba gösteriyor.

Gönüllüler takımı ise 4 kişi kaldıkları için yarışmada daha çok çaba sarf etmek zorunda kalıyor. Ancak bu durum onlara olumlu şekilde yansıyor. Parkuru tanıma fırsatı olan gönüllüler takımı, her oyunun başa baş geçmesini sağladıkları gibi geçtiğimiz hafta iki dokunulmazlık oyununun da kazananı oldu. Bu sayede ünlüler takımından Furkan’ın elenmesini sağladılar.

Furkan’ın elenmesinin ardından özellikle duygusal anlamda kan kaybeden ünlüler takımında ayrılıklar başladı. Yine Sema, İlhan, Serhat cephesi Adem ve Sabriye’ye karşı cephe aldı. Ünlülerde oyun kaybettikçe ve eleme oldukça yaşanan gerilimler oyunları kazanma hırsını da arttırdı.

4 Haziran Pazar akşamı ise potaya Gökhan, Elif, Sabriye ve Adem isimlerinin girmesi bekleniyor. Böyle bir potada ise Gökhan’ın elenmesine kesin gözüyle bakılıyor. Diğer taraftan 4 haziran dokunulmazlık oyunu gönüllülerin kazanması ile ünlüler potaya 2 isim soktular. Adem ve İlhan’ın isimleri 2. eleme adayları oldu. Ve elenen isim Gökhan oldu.

Performans anlamında en başlarda çok düşük istatistiklerle ilerleyen Gökhan, herkesin elenmesinden sonra bir sıçrama gerçekleştirebildi. Ancak yine de yarışmacının oy potansiyeli oldukça düşük görünüyordu ve öylede oldu. Elenen isim Gökhan oldu.

 

Survivor 2017 4 Haziran Gökhan Neden Elendi?

 

Survivor 2017 Büyük SMS Sıralaması? 27-28 Mayıs SMS Sonuçları?

 

Survivor 5 Haziran 2017 Ödül Oyunu Kim Kazandı?

4 YORUMLAR

Comments are closed.