Survivor 2017 5 Mayıs Elif’in Sakatlığı Ciddi mi? Elif Yarışmadan ayrılıyor mu?


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 08:46
2

Geçtiğimiz 5 Mayıs akşamı yayınlanan Ödül Oyununda sakatlanan Elif belini sert bir şekilde parkur havuzunun köşesine vurmuş ve ciddi anlamda izleyenler korkutmuştu. O andan itibaren Acun medyadan bir açıklama bekleyen seyirciler sosyal medyayı soru yağmuruna tuttu. Survivor 2017 6 Mayıs Elif’in Sakatlığı Ciddi mi? Elif Yarışmadan ayrılıyor mu?

Survivor 2017 5 Mayıs 81. bölümde sakatlanan Elif’in Sakatlığı Ciddi mi? Tuğçe Yarışmadan ayrılıyor mu? Elif’in sağlığı hakkında geniş bilgiyi çok yakında haberimizden okuyabilirsiniz..

Survivor Elif’in sakatlığı ciddi mi? Elif yarışmaya devam edebilecek mi?

5 Mayıs akşamı yayınlanan Survivor’a Elif’in düşmesi damgasını vurdu. Elif Şadoğlu’nun sağlık durumu nasıl? Survivor Elif yarışmaya devam edebilecek mi?

Survivor 2017 Gönüllüler kadrosundaki en başarılı kadın yarışmacılardan birisi olan Elif, ödül oyununda büyük bir sorunla karşılaştı. Ünlüler ve gönüllüler arasında mücadele kıyasıya devam ederken Acun Ilıcalı’nın açıkladığı ödül ile yarışmacılar daha da hırslandı.

5 Mayıs akşamını ödülünün ünlü restoran zinciri sahibi Nusr-et’ten yemek yemek olacağının açıklanması ile aç olan yarışmacılar büyük bir hırsla ödülü almaya çalıştı. Ancak bu mücadele esnasında Elif, büyük bir olay yaşadı.

Yukardan tutunarak kaymaları gereken düzeneğin kenarındaki ip Elif’in koluna takıldı. Elif de hızla yarışmaya devam ederken ipi fark edemedi. Hızla düzenekten kayan Elif’in kolunu ip çekti ve Elif birden yere düştü. Beli ise havuzun kenarına çarptı.

Elif, daha önce de omzunu bir parkurda zedelemişti. Bu nedenle kendi ağırlığını kollarına vermesi gereken yarışmalarda zayıf kalan oyuncunun başına gelen bu olay da büyük bir iş açabilir. Zaten omzundan problemi olan yarışmacının belini çarpmasıyla aldığı darbe için tedavisi yapıldıktan sonra durumu belli olacak. Elif’in şuan ciddi bir sakatlığı bulunmamakta. Elif’in yarışmaya devam edeceği açıklandı.

 

 

Comments are closed.