Survivor 2017 Türk-Yunan Mücadelesini Hangi Takım Kazandı?


Güncelleme: 19 Mayıs 2017 : 00:55
1

Acun yine yaptı yapacağını ve bir sürprizle tekrar ekranlara geldi. Bu seferki sürpriz ödül değil. Bu seferki sürpriz çok farklıydı. Survivor 2017’de Tük-Yunan kapışmasına sahne olacak. Survivor 2017 Türk-Yunan Oyununu-Mücadelesini Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2017 Türk-Yunan mücadelesini yapıldığını ve çekimlerim hazırlandığını biliyoruz. En kısa zamanda sonuca dair ayrıntıları haberimizden takip edebilirsiniz.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği reyting rekortmeni yarışma programı olan Survivor 2017 sezonunda yepyeni değişikliklerle ekranlarda oluyor.  Peki 18 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan Türkiye Yunanistan mücadelesini kim kazandı?

Survivor’da ünlüler ve gönüllüler takımlarında kıyasıya mücadele devam ederken Acun Ilıcalı En’lerin Survivor’ında yapılacak bir yeniliği daha açıkladı. Yeni sezonunda Ceza oyunu ve Performans ödülü ile izleyicisini şaşırtan Acun Ilıcalı, yeni bir değişiklik ile de ekranlarda oluyor.

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye’nin Yunanistan’daki bir televizyon kanalında da benzer formatını hazırlamıştı. O Ses Türkiye’nin Yunanistan versiyonu çok sevildiği için yapımcılar Survivor’ı da transfer etmek istedi. Acun Ilıcalı, Dominik’te Yunanistan için de Survivor çekilmesine yardımcı oldu. Hatta Yunanistan’ın sunucusu ülkesine dönmek zorunda kaldığında Acun Ilıcalı programın sunuculuğunu da üstlendi.

Acun Ilıcalı, son bombasını da geçtiğimiz günlerde açıkladı. Konsey akşamı yaptığı konuşmada Survivor’ın Türkiye ile Yunanistan arasında bir oyunla renkleneceğini açıkladı. Ünlüler ve gönüllüler takımı ilk defa bir araya gelerek Yunanistan’a karşı kıyasıya bir mücadele gösterirken Türkiye’nin Survivor oyunlarındaki gücü de bariz bir şekilde ortaya çıktı.

Yunanistan’da ilk defa yapılan Survivor için yarışmacılar daha az hazırlıklıydı. İlk oyunlarda Türkiye’nin bariz üstünlüğü göze çarptı. Ancak ilerleyen bölümlerde Yunanistan farkı indirmeye başladı. Türkiye oyunu  10-7 kazandı. Kesin kazananın belli olması için bir gün daha oyun oynanacak. Bu oyunda da Türkiye’nin kazanması sürpriz olmayacak.

Survivor 2017 19 mayıs 2017 Türk-Yunan Ödül Oyununun 2. turu kim kazandı? Aldığımız bilgilere göre 2. turu Yunan takımı aldı. Oyunun best of turunda Türkiye’nin oyunu kazandığı yönünde bir bilgi geldi. Bilgiye şuan teyid edemedik. En kısa zamanda güncel bilgilerle karşınızda olacağız. Bizi takipte kalın…

Comments are closed.