Survivor 2018 Gönüllüler Cumali Akgül Kimdir? Nereli-Yaşı-boyu


Güncelleme: 28 Ekim 2017 : 12:32
1

Bitti, iptal oldu, başka bir formatla takrar ekranlara gelecek derken en sonunda Survivor 2018’in olacağı bilgileri kulislere düşmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Beyaz Show’a konuk olan Acun, programda kendisi için yürüyerek İstanbul’a gelen ve Survivor’a katılmayı çok isteyen Cumali Akgül’ü Survivor 2018’in kadrosuna alarak sevilen yarışmanın başlayacağının sinyalini vermiş oldu. Tabi farklı bir konsepte açıklaması ise akıllarda soru işaret ibıraktı. Peki Survivor 2018’in kadrosuna katılmayı başaran Cumali Akgül kimdir? Nereli, yaşı, boyu, ilgi alanları hepsi ve daha fazlası haberimizde.


Survivor 2018 MixStar Formatı Nasıl Olacak? MixStar Detayları Belli Oldu<<<Tıkla


Cumali Akgül 32 yaşındadır. Survivor 2018 yarışmasına katılabilmek için Iğdır’dan İstanbul’a yürüdü. Beyaz Show’un programında seyircininde ısrarları ile Survivor 2018’in kadrosuna katılmayı başardı. Acun tarafında kadroya dahil edilen isim Survivor 2018’in ilk yarışmacısı ünvanını da kazandı.

Cumali Akgül uğruna 1600 kilometre yol yürüdüğü Survivor yarışmasına, dün gece Beyaz Show’da Acun Ilıcalı’nın onayıyla katılmış bulunuyor. Iğdır’ın Suveren köyünden gelen Cumali, yaklaşık 1600 km yol katetti. Ayaklarının altı patlayan, kasları yorgun düşen ve bazı insanlar tarafından dışlanan bazı insanlar tarafından da sevilen Cumali Akgül, Amasya’dan sonra halkında öğrenmesi ile halkında desteğini aldı. Maddi anlamda hiçbir destek almayan Cumali tüm masraflarını kendi cebinden harcadı.

Cumali Akgül için hazırlanmış gerçekten güzel bir video. İzlemenizi tavsiye ederiz. Cumali Akgül’ün çektiği sıkıntılar, zorluklar ve bu yürüyüş macerasını güzel bir şekilde anlatan bir video.

 

Comments are closed.