Survivor 2018 Gönüllüler Tam Kadro İsim Listesi


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 14:05
3

Survivor 2018’in gönüllüler kadrosunda hangi isimler var? Survivor 2018 Gönüllüler kadrosu kesinleşti mi? Survivor 2018 Gönüllüler kadrosunda yer alanların isimleri? Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunuculuğunu da üstlendiği Survivor 2018’e sayılı günler kala heyecan doruğa ulaştı. Geçtiğimiz sezonda yayınlandığı her günde büyük bir izleyici kitlesini televizyon karşısına kilitleyen yapım bu sezon sürprizleri ile gelmeye hazırlanıyor. 2018 yılında ekranlara gelecek olan Survivor hakkında All Star olup olmayacağı ile ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Ancak Acun Ilıcalı zaten geçtiğimiz sezonda All Star özlemini sıkça dile getirmişti. Seyircilerin fikirlerini her fırsatta çok önemsediğini dile getiren yapımcı, bu sezonda izleyicilerin de All Star istediğini söylemişti.

Acun Ilıcalı, kimseye teklif götürmediklerini söylese de Survivor’a katılacak olan yarışmacılar hem psikolojik hem de fiziksel açıdan kendilerini hazırlayabilmek için bir süreye ihtiyaç duyuyor. Yani teklif aslında daha erken bir zamanda yapılıyor. Biz de bu isimleri sizler için derledik.

Survivor 2016’da yarı finale kadar yükselen Damla Can, Survivor 2018 All Star kadrosu için de oldukça büyük bir önem taşıyor. 2016’da ünlüler takımının en başarılı kadın yarışmacısı Nagihan’la neredeyse başabaş bir performans sergileyen Damla Can ada yaşantısıyla da büyük beğeni toplamıştı. Ancak adada kameramanların düşürdüğü bir sigarayı içerken kameraya yakalanması ile uyarı almıştı. Bu uyarı Damla Can’a teklif götürülmesini engellemeyecektir.

Survivor 2016’da “daaa” diye bağırarak yarışma kazanmasındaki sevinci anlatan Efecan Dianzenza, bu nidaları ile akıllara kazındı. Yarışmada en çok kilo kaybeden Efecan, uzun boyuna rağmen oldukça iyi bir performans sergilemişti. Ancak Semih ile yaşadığı problemler nedeniyle sürekli potaya yazılıyor olması erken bir zamanda Survivor’dan ayrılmasına neden olmuştu.

Survivor ile olduğu kadar Para Bende isimli program ile de tanınan Serkay Tütüncü, Survivor 2016’nın tartışmasız en başarılı isimlerinden biriydi. Avatar Atakan ile yaptığı mücadelelerde dahi büyük başarı yakalayan Serkay, final koltuğuna da oturmuştu. Serkay, finale kadar kalmış olsa da oldukça güçlü bir sms potansiyeli olan Atakan karşısında ikinciliği kazanmıştı.

Survivor 2016’da hem sessiz sakin ada yaşantısı hem de güzelliği ile Gizem Memiç de büyük beğeni toplamıştı. Hız açısından geride kalsa da puzzle ve zeka oyunlarında bir hayli başarılı olan yarışmacı, eğer dışarıda olduğu süre boyunca spor yapıp koşu hızını arttırmayı başardıysa Survivor 2018 kadrosunda da yer alabilir.

Survivor 2017’nin en başarılı ve iddialı kadın yarışmacılarından birisi olarak gösterilen Tuğçe Melis Demir, yarışmada büyük bir strateji hatası yapmıştı. Arkadaşı Burçak’ın potaya çıkarılmasının ardından asabi tavırları ile okları üzerine çeken yarışmacı iyi giden performansına rağmen yarışmaya erken bir zamanda veda etmişti.

Survivor 2017’de gönüllüler takımının en başarılı kadın yarışmacılarından bir diğeri ise Elif Şadoğlu olmuştu. Elif, yarışmanın ilk zamanlarında yaşadığı sakatlık sebebiyle kendisini uzun bir süre gösteremedi. Omzundaki sakatlık sebebiyle bazı oyunları yarıda bıraktı. Ancak daha sonra kendisini toplayarak en başarılı kadın yarışmacı Sema’dan da oyun almayı başardı.

Sizce Survivor 2018 kadrosunda kimler yer almalı? Survivor 2018 kadrosunda görmek istediğiniz bir isim var mı? Görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Comments are closed.