Survivor 21 Mayıs 2017 Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Elenme Potası Adayları Kimler?


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 14:52
2

Survivor Adasında yine kıran kırana müsabakalar yaşanıyor. Her iki takımda Kıbrıs finaline giderken daha fazla kan kaybetmek istemiyor. Bakalım Survivor 21 Mayıs 2017 Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? Ayrıntılar ve analizler haberimizde.

Önceki gün 1. dokunulmazlık oyunun galibi olan takımla ilgili yapmış olduğumuz analiz ve yorum yazımızı buradan okuyabilirsiniz. Sıra geldi 21 mayıs akşamında oynanacak olan 2. dokunulmazlık oyununun galibi olan takımı açıklamada.

Bildiğiniz gibi gönüllüler ve ünlüler artık daha fazla oyun kaybetmek istemiyorlar. Mümkün olduğunca moralleri yüksek tutup Kıbrıs Finali öncesi en azından bireysel oyunlara kadar takım içi rekabeti en aza indirebilmek.

Survivor 2017 21 mayıs 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Dominik’ten gelen haberler göre kıran kırana bir mücadele içerisinde geçen dokunulmazlık oyununun galibi Gönüllüler oldu. Kıran kırana geçen bir oyundan sonra Gönüllülerden ve Ünlülerden birer isim eleme potasına yazıldı.

20 Mayıs dokunulmazlık oyunu sonrası Ogeday ve Volkan’ın ismi yazılmıştır. Ünlülerden ise Adem ve İlhan’ın ismi yazıldı. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Sema İlhan’ın ismini verdi. 23 Mayıs Survivor’a veda eden ismin kim olduğu ise bizim tahminimize göre Gönüllülerden bir isim adaya veda edecek. Veda edecek ismi en kısa zamanda ilgili haberimize eklenecektir. Aşağıdaki bağlantıdan adaya hangi ismin veda ettiğini öğrenebilirsiniz.

1 dokulmazlık oyununu kazanan takıma dair yazımızı buradan okuyabilirsiniz. Survivor 2017’ye dair yorum, analiz ve haberlere sitemizden ulaşabilirsiniz. 21 Mayıs akşamı elenme potasına dair gelişmeler en kısa zamanda haberimizde olacaktır. Bizi takipte kalın.

Survivor 23 Mayıs 2017 Salı Kim Elendi? İşte O Sürpriz İsim <<<tıkla

Comments are closed.