Survivor 23 Mayıs 2017 Salı Kim Elendi? İşte O Sürpriz İsim


Güncelleme: 11 Mart 2018 : 15:01
51

Survivor isimli yarışma programında mücadele artarak devam ederken son dokunulmazlık oyunlarının kazananı kim oldu? Ünlüler ve gönüllüler arasındaki mücadeleyi kim kazandı? 23 mayıs Salı akşamı konseyde kim elendi?

Survivor 2017 hızla devam ederken yarışmada en önemli oyunun dokunulmazlık oyunu olduğu da kanıtlanmış oldu. Giderek eksilen takımlar iki tarafı da zorlamaya başladı. Çünkü sayının azalmasıyla birlikte yarışmacıların çıktığı oyun sayısı arttı ve yarışmacılar daha fazla yorulmaya başladı. Ancak ünlüler bu durumu avantaja çevirmeyi başardı. Özellikle atışlarda ünlüler üstünlüklerini gösterdi. Survivor 23 Mayıs 2017 Salı Kim Elendi?

Geçtiğimiz hafta yapılan iki dokunulmazlık oyununu da gönüllüler kaybetti. İlk dokunulmazlığın kaybedilmesiyle birlikte potaya Anıl ve Berna’nın ismi çıktı. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Gökhan ise Volkan’ın adını potaya çıkması için söyledi. İkinci dokunulmazlık oyununun da kaybedilmesi üzerine Elif de aday oldu.

Survivor’da 16 Mayıs’ta Anıl’ın elenmesinin ardından gönüllüler adasındaki tartışmalar yerini sessizliğe bıraktı. Ardından gönüllüler iletişim ve ödül oyunlarını kazandı. Yeni oyunlarda başarıları görülen gönüllüler, dokunulmazlık oyununda da takımlarından kimsenin elenmemesi için büyük fedakarlık yapmak zorunda kalacak.

Survivor 2017’de ünlüler ve gönüllüler arasındaki denge tekrar eski haline gelmiş gibi görünüyor. Bu nedenle son dokunulmazlık oyunlarında iki takımın da birer oyun alması bekleniyor. Bu konu ile ilgili tahminlerimizi 20 Mayıs ve 21 Mayıs dokunulmazlık oyunları ile ilgili haberlerimizden okuyabilirsiniz. Böylelikle hem ünlüler hem de gönüllüler takımından ikişer isim potaya çıkmış olacak. Ünlüler cephesinde potanın vazgeçilmezi Sabriye olacakken Adem’in dokunulmazlık sembolünü almasıyla birlikte Sabriye’nin karşısına İlhan adı çıkabilir. Çünkü Sabriye’nin fantastik dörtlü olarak adlandırdığı İlhan, Sema, Furkan ve Serhat cephesinde İlhan’la bazı tartışmalar yaşanmıştı.

Gönüllüler cephesinde ise Gökhan ve Berna’nın potaya çıkması bekleniyordu ancak Berna’nın bireysel dokunulmazlığı kazanması ile Berna’nın ismi söylenmedi. Berna büyük ihtimal Volkan’ın ismini söyleyecek. Ve Ogeday Volkan – Adem ve İlhan potasından elenmesi en muhtemel isim ise Volkan olacaktır. Sizce bu hafta yarışmaya kim veda etmeli? Survivor’dan hangi yarışmacı elenmeli?

Sms sonuçları şu şekilde gerçekleşti;

Adem    %33

İlhan      %30

Ogeday   %25

Volkan    % 12

Aldığımız bilgilere göre Volkan ÇETİNKAYA elenmiştir.

 

Survivor 2017 Türk-Yunan Mücadelesini Hangi Takım Kazandı?

 

51 YORUMLAR

  1. neden gonunluler eleniyo Turk halki onlari desteklemeli nasi olsa unlulerin maddi durumlari konusu tartisilmas….

  2. ADEM GİTMELİYDİ BENCE ADAM GİBİ ADAM DEĞİLMİŞ ÇOK ÜZÜLDÜM İ.MANSIZ İLE SERHAT VE SEMA İLE HAVUÇ ÇOCUĞA BENZEDİ YAZIK

  3. İLHAN MANSIZ SERHAT AKIN SEMA VE FURKAN AYNI ANDA ELENSİNLER HATTA SADECE ADEM VOLKAN ODEDAY VE ELİF SON DÖRDE DİREKT KALSIN GERİSİNİ ÇÖPE ATIN KİMİNİ PERFORMANSTAN KİMİSİNİ DE KARAKTERDEN PUFFFF

  4. Oy potansiyelini artirmak icin yapilmis bir strajedi serkaya ozendi adem gecen sene o ruske atmisti kendini semih icin

Comments are closed.